25.11.2017

Evdema'nın Son Durağı Gaziantep



Ev dekorasyon mağazalar zinciri Evdema, İstanbul’dan sonra farklı illerde de atağa geçti. İstanbul ilinde 11 mağazası bulunan ve istikralı bir büyüme gösteren Evdema, artık Gaziantep mağazası ile bölge halkına ev alışveriş çözümleri sunacak. Dev boyuttaki mağazalarda yaklaşık 90 bin farklı ürün satışa sunuluyor.

Ev dekorasyon mağazalar zinciri Evdema, İstanbul’daki 11 mağazasından sonra Gaziantep’te mağaza açtı. Açılışa katılan Evdema Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik, mağaza açılışında atılım ve hedeflerini anlattı. Çelik: “Biz Evdema mağazalarını açarken, bir eve dair tüm ihtiyaçlara çözüm üretmeyi hedef aldık. Mağaza sayımız arttıkça, bir yandan ürün portföyümüz de genişledi.


Aksesuarda VITALE markası, duvar kağıdında DU&KA markası ile ürün yelpazemizi geliştirdik. Şu anda İstanbul ilinde kilit noktalarda 11 adet mağaza ile hizmet veriyoruz. Gaziantep ile birlikte şehir dışına açıldık. Tüm mağazalarımızda hem ürün konseptlerinde çeşitlilik, hem servis ve destek hizmeti konusunda tecrübeliyiz.

Evidema’nın gelecek haritasından da bahseden Çelik: “Bizim her zaman kendimize belirlediğimiz hedef sürekli kendimizi yenilemek ve geliştirmek. Evdema olarak, kendi markalarımız olan Vitale ve DU&KA markalarında ürün yelpazemizi her gün genişletmeye devam ediyoruz. Vitale markası için ayrıca konsept mağazalarımı geliştiriyoruz.” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda