28.11.2017

Helal Expo’ya Perder Desteği



İstanbul Perder, bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Helal Expo Fuarı’na standıyla katıldı.Perder üyelerinin samimi sohbetleri fuara renk kattı.

Helal Expo Fuarı, Discover Events ve OIC (İslam İşbirliği Teşkilatı) ortaklığı ile 23-25 Kasım 2017 tarihleri arasında, İstanbul Lütfi Kırdar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. 57'si İslam İşbirliği Teşkilatı OIC üyesi ülke olmak üzere 80'i aşkın ülkeden ziyaretçiyi ağırlayan fuar ile eş zamanlı olarak World Halal Summit Istanbul 2017 de düzenlendi.

150'ye yakın yerli ve yabancı firmanın katıldığı fuara perakende sektörünü temsilen İstanbul PERDER de davet edildi. Organizasyona kendi standıyla katılan İstanbul PERDER, 3 gün boyunca başta ‘Helal Sertifikalı Üretim’ konusunda çalışmalar gerçekleştirilen firmaların temsilcileri olmak üzere pek çok ziyaretçisini ağırladı.

İstanbul PERDER Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Ulu şunları söyledi:
“Helal Expo Fuarı’na İslam İşbirliği Teşkilatı’nın desteklediği tek organizasyon olması ve bu hızla gelişen alanda doğru bilgi akışının sağlandığı bir platform olması nedeniyle katıldık. Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte 3 gün boyunca birçok görüşme yaptık ve konuyla ilgili oturumları takip ettik, standları ziyaret ettik, önemli bilgiler edindik. Organizasyonu gerçekleştirenleri tebrik ediyoruz, gelecek yıllarda da başarıyla sürdürmelerini diliyoruz”.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda