13.11.2017

Meşhur Peynirci Kimin?


Ankara’nın nüfusu daha 1 milyonu bulmamışken, o yıllar ‘gıdanın kalbi’ Ulus Hali’nde atarken Meşhur Peynirci Ankaralı’lara hizmet veriyordu.1944’lü yıllardı.

Yarım asırı geçen ömründe Meşhur Peynirci bugün 70’yi aşan şubesi ,Toptan Marketi ve Fast Food noktalarıyla Ankaralı’lara hizmetini sürdürüyor.

Bunu yaparken de üreticiden tüketiciye en kaliteli gıda ürünlerini en ekonomik fiyatlarla yapmayı hedefliyor. Türkiye’nin en iyi peynirlerini en iyi pastırma ve sucuğunu dahası bütün temel gıda ürünlerini doğrudan, yerinde üreticiden alıyor ,–tüketiciyi çekiliş+kupon+kart yanılsamasından uzakta- müşterilerine sunuyor.


İşinin sadece ve sadece kaliteli gıda ürünlerini+temel tüketim maddelerini en ucuz fiyata Ankaralı’lara ulaştırmak olduğunun bilinciyle yapıyor. Ayrıca tarihinden gelen alışveriş+ticaret kültürünün hep hatırlattığı gibi “Müşteri velinimettir” sözünü hiç aklından çıkarmıyor.Hatta geleneksel alışveriş kültürümüzü daha da ileri götürüyor,“Müşteri her zaman haklıdır” diyor ve bütün çalışanlarına bunu telkin ediyor.

Meşhur Peynirci Market Kimin/Meşhur Peynircinin Sahibi Kim?

Meşhur Peynirci,diğer perakende şirketlerinin aksine çok ortaklı bir aile şirketi değildir.Şirketin kağıt üzerinde yasal olarak tek sahibi Adem Çelik'tir.Meşhur Peynirci'nin yönetiminde Çelik'in kardeşleri ve çocukları görev alıyor olsa da,şirket yönetimi Adem Çelik'in tasarrufundadır.


Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda