21.11.2017

Snowy Market Kimin?



1985 yılında İstanbul'un Kağıthane ilçesi, Gültepe Mahallesi’nde 10m²'lik bir bakkal dükkanı ile gıda perakendeciliğine adım atan Snowy Ulu Kardeşler,aynı oranda hisse sahibi olan kardeşler tarafından kurulmuştur.

Aynı ortaklık yapısı ile devam etmekte olan Snowy Ulu Kardeşler, sektördeki adımlarını sağlam atarak istikrarlı büyümeyi kendisine ilke edinmiştir. Bu uzun yıllar içerisinde dürüstlük ilkesinden ve paylaşımcı yapısından ödün vermeyerek, sektör içerisinde önemli bir kimlik haline gelmiştir. Öncelikli temel değerini 'müşteri memnuniyeti' olarak belirleyen Snowy Ulu Kardeşler, hizmette sınır tanımayan bir anlayışla 'Daha fazlası için...' sloganını kendine misyon edinmiştir.

Sektörün gelişimi adına; önceki yıllarda oluşturulmuş olan İSMAR (İstanbul Marketler Birliği) kurucu üyeliğini yapan Snowy Ulu Kardeşler, halen TPF (Türkiye Perakendeciler Federasyonu) ve PERDER (İstanbul Perakendeciler Derneği) üyesidir.

Sosyal sorumluluk projelerine büyük önem veren Snowy Ulu Kardeşler; sivil toplum kuruluşları, eğitim kurumları, spor kuruluşları ile işbirliği içerisinde olmaya devam etmektedir. Çalışanlarını aileden birer birey ve mağazalarına gelen müşterilerini birer misafir gibi gören Snowy Ulu Kardeşler, insana kaynak olarak değil, birer kıymet olgusu ile hareket etmektedir.

Snowy Market Kimin/Snowy Market'in Sahibi Kim?

Snowy Market çok ortaklı bir aile şirketidir.Ramazan Ulu,Şaban Ulu ve Mustafa Ulu kurulan ve yönetilen şirketin,yönetim kurulu başkanı Ramazan Ulu'dur.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda