10.11.2017

Türkiye’nin İlk Liseli E-Spor Turnuvası



İstanbul Bilgi Üniversitesi & Playerbros ortaklığında büyük ödüllü yepyeni bir ligi.

Türkiye’de e-spor liseliler ligi BİLGİ Playerbros League (BİLGİ PBL) başlıyor. İstanbul Bilgi Üniversitesi ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan League of Legends liseliler liginde 13 - 19 yaş arasında oyuncular rekabet edecek. Büyük finalde birinci olan takımın oyuncuları ÖSYM sonucunda İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne yerleşmeleri halinde öğrenimleri süresince %100 eğitim bursuna sahip olacak.

Hem akademik kariyerinde hem de e-spor dünyasında kendini kanıtlamak isteyen tüm liseli oyuncular BİLGİ Playerbros League’e katılabilir. Katılımın ücretsiz olduğu bu turnuvanın sonunda birinci olan takım üyelerinin tamamı ÖSYM sonucunda İstanbul Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi’ne yerleşmeleri halinde İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin yüzde 100 eğitim bursuna sahip olacak.

Yarışmacılar kuracakları takımlarla ( 5 + 1 kişi ) turnuvaya dâhil olabilecekler. BİLGİ Playerbros League kayıtları 15 Kasım 2017 tarihine kadar sürecek. İlk 16 takım arasına girenler arasında yapılacak turnuva sonrası 4 takım 2018 Ocak ayında büyük finalde yarışma hakkı kazanacak.

Tüm oyunseverler, BİLGİ Playerbros League’deki maçları Türkiye’nin en ünlü sunucularıyla birlikte takip edebilecek. Ocak ayında yapılacak büyük final günü alanda oyunseverlerin ilgisini çekecek etkinlikler düzenlenecek ve League of Legends dışında birçok ödüllü e-spor turnuvaları yapılacak.

Detaylı bilgi için playerbros.com adresine tıklayabilirsiniz.

*İstanbul Bilgi Üniversitesi burs koşulları üniversitenin iç yönetmeliğine bağlıdır.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Hakkında:
1996 yılında Türkiye’de üniversite yaşamına yeni bir soluk getirmek amacıyla yola çıkan ve kurulduğu günden bu yana öğrencilerine uluslararası gelişim fırsatları sunan İstanbul Bilgi Üniversitesi, Laureate International Üniversitesi ağının Türkiye’deki tek üyesidir. Yaklaşık 1500 kişilik bir öğretim kadrosuna sahip olan İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin 25.000’i aşkın öğrencisi ve 30.000’e yakın mezunu bulunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi, Sosyal ve Beşeri Bilimler, Hukuk, İşletme, İletişim, Mimarlık, Sağlık ve Mühendislik ve Doğa Bilimleri fakültelerinin yanı sıra yüksekokulları, meslek yüksekokulları ve enstitüleri çatısı altında 200’e yakın ön lisans, lisans ve doktora programı sunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin İstanbul’un merkezinde, santralistanbul, Dolapdere, Kuştepe ve Kozyatağı olmak üzere dört kampüsü bulunmaktadır.

İstanbul Bilgi Üniversitesi Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı (EFQM) tarafından verilen “Mükemmellikte Yetkinlik 4 Yıldız Belgesi”ne sahiptir. Yükseköğretim Derecelendirme Kuruluşu QS’in, 2016 yılı “Gelişmekte Olan Avrupa Ülkeleri ve Orta Asya Üniversiteleri Sıralaması”nda, BİLGİ, en iyi 130 üniversite arasında yer almaktadır. Sıralamaya göre, BİLGİ Türkiye’deki en iyi 4 vakıf üniversitesi arasında bulunmaktadır. İstanbul Bilgi Üniversitesi hakkında ayrıntılı bilgiye www.bilgi.edu.tr adresinden ulaşılabilir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda