30.11.2017

Ufuk Tarhan Dijital Çağı Anlatacak



Geleceğin başarılı insan modelini anlattığı ‘T İnsan’ kitabıyla son dönemde tüm dikkatleri üzerine çeken fütürist Ufuk Tarhan, 6 Aralık Çarşamba günü Akasya Sohbetleri’ne konuk oluyor. Dünyada en etkili 100 kadın fütüristten biri olan Tarhan, saat 15.00’da Food Court Lounge’da başlayacak söyleşisinde fütürizmi, gelecekteki iş-insan modellerini ve dijital çağı anlatacak.

Her ay farklı uzmanın misafirlerle buluştuğu Akasya Sohbetleri, bu ay Türkiye’nin tek kadın fütüristi Ufuk Tarhan’ı ağırlıyor. Tarhan, 6 Aralık Çarşamba günü saat 15.00’da Food Court Lounge’da gerçekleşecek söyleşisinde dinleyicilerle geleceğe kapı aralarken, gelecek planlamanın püf noktalarını ve dikkat edilmesi gereken ayrıntıları paylaşacak.

Gençlere kendi mesleklerini yaratmalarını, her alanda bir şey ve bir alanda da her şeyi bilmelerini tavsiye eden fütürist Ufuk Tarhan, büyüklerden de gençleri rahat bırakmalarını rica ediyor. Gelecekte başarılı olacak insan modeli olarak tanımladığı T İnsan’ı katılımcılara detaylarıyla anlatacak olan Tarhan, ayrıca fütürizm üzerine yaptığı çalışmalar ve öngörülenler hakkında misafirlere bilgi verecek.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda