28.12.2017

Bursa Kebap Evi



Bursa Kebap Evi

Helvacı Grup
Namık Kemal Mahallesi Doğan Araslı Caddesi 17. Sokak. Helvacı Plaza No:1 Esenyurt/İSTANBUL
Tel: 444 6 304
info@bursakebapevi.com


Bursa Kebap Evi, dünyaca meşhur Bursa Kebabı nam-ı diğer İskender’i en gerçek haliyle misafirlerine sunmak için 2003 yılında kuruldu. 2010 yılında Cem Helvacı ve Caner Helvacı tarafından satın alınan Bursa Kebap Evi, markanın yeniden yapılandırılması projesi kapsamında modern ve yenilikçi bir yönetim anlayışı ile Helvacı Grup bünyesinde büyümeye devam ediyor. En gerçek Bursa Kebabı’nı, en lezzetli haliyle sunmayı misyon edinen Bursa Kebap Evi, bugün misafirlerini 26 ildeki 55 şubesiyle ağırlıyor.

Bursa Kebap Evi’nin lezzetlerini sunan menüsünde ilk sırada Bursa Kebabı yer alıyor. Küp şeklinde kesilen çıtır pidelerin üzerine, iyi pişmiş döner yaprakları teker teker diziliyor. Bin derecede közlenmiş özel domates sos, döner yaprakları ile buluşuyor ve özel tava yoğurdu ile misafirlere sunuluyor. Keçi sütünün kaya tuzuyla harmanlanmasıyla hazırlanan tereyağı, İskender severleri muhteşem bir tatla buluşturuyor.

Bursa’nın bir diğer meşhur lezzeti Pideli Köfte, özel domates sos, enfes tava yoğurdu ve muhteşem tereyağı ile misafirlerin tercihleri arasında yerini alıyor. Tavuk severler için Pideli Tavuk, aynı usulde hazırlanıyor.

Bursa’nın en gözde yerlerinden İnegöl’ün ismini verdiği İnegöl Köfte, Bursa Kebap Evi’nin baş tacı olarak menüdeki yerini alıyor.

Bursa Kebap Evi’nin tavuklu lezzetlerinden Beğendili Tavuk Külbastı da misafirlerin beğenisine sunuluyor. Julyen kesilmiş pidelerin üzerine, ızgarada sık sık çevrilerek pişirilmiş tavuk diziliyor. Beğendi ve özel domates sos ile lezzetine lezzet katılarak servis ediliyor.

Bursa Kebap Evi’nin özel içeceği hakiki üzüm Şıra’sı, lezzet tabaklarına eşlik ediyor. Künefe’nin özel lezzetinin tadıldığı Bursa Kebap Evi restoranlarında, tatlı alışkanlıklara tahinli Kemalpaşa tatlısı farklı bir alternatif oluşturuyor. Bursa’nın vazgeçilmezi kestane şekerini dondurmayla buluşturan Uludağ Tatlısı, bir diğer tatlı lezzet olarak damaklarda esinti yaratıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda