1.12.2017

"Kim'in Lezzet Taneleri" Çok Yakında Sofranızda



Kim market’in üretimini yaptığı “ kim’in ” markalı ürünler, çok yakında tüm KİM mağazalarında raflardaki yerini alacak.

1997 yılından bu yana perakende sektöründe profesyonel olarak yer alan Kim Market, kendi ürünlerini üretmeye başladı. 20 yıldır kalite ve indirimli alışverişin adresi olan Kim market özgün markalı ürünlerini üretmek için çalışmalara devam ediyor ve bugünden itibaren, kim’in markalı ürünlerini raflarda tüketicileriyle buluşturuyor.

Toplam 27 çeşit üründen oluşan, şeker ve bakliyat gibi temel ihtiyaç ürünlerini en uygun fiyat garantisiyle satışa sunup; bulgurdan, pirince, mercimekten, toz şekerine, fasulyeden nohuda kadar birçok ürünü Kim market kalitesi ve uygun fiyat garantisi ile müşterilerine sunarak aile bütçesine katkı sağlamaya devam edecek.

Kim market, fiyat avantajı ile birlikte kaliteyi de ön plana çıkardığı kim’in markalı ürünlerini, farklı kalite kontrol kriterlerinden geçirerek raflarına koyup, en yüksek kalite ile müşterilere ulaştıracak.

Kim market Satınalma Direktörü Ahmet Yıldız; “raflarımızda, markalı ürünlerle birlikte Kim’in markalı ürünleri de tamamlayıcı bir seçenek olarak bulundurup, tüketicilerimize bol seçenek imkânı sunacağız. Ayrıca kendi ürettiğimiz ürünlerin raflara girmesiyle birlikte yeni müşteriler kazanacağımızı da düşünüyoruz. Bunun yanında müşterilerimiz kasap ve şarküteri ürünlerimizi de güvenle tüketebilirler, çünkü etlerimiz yüzde yüz yerli olup, Balıkesir ve Afyon yöresinden gelerek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının belirlemiş olduğu kriterlere göre kesilmektedir. Et entegre tesislerimizden tüketicilerimize ulaşana kadar -5,+4 °C’de soğuk zincir ile her aşamada korunmaktadır” diye sözlerini tamamladı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda