1.12.2017

Selam Market Kimin?




Selam Marketler Zinciri Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Artuğ 1961 Kayseri / Develi doğumludur. Hem esnaflık, hem de çiftçilik yapan bir ailenin çocuğu olan Artuğ, 1984 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’ni bitirdikten sonra; 1985 yılında Gedikpaşa’da 30 m2’lik bir “gıda pazarını”devralarak ticarete başlar.

Gıda konusu sorulduğunda ben bu konuda “kökten sürmeyim, daldan aşı değilim” diyerek, kalite, hijyen ve lezzet konusundaki bilgi, dikkat ve hassasiyetini her fırsatta dile getirir.

Gıda satış yerlerinin eczane gibi olması gerektiğini ve bu konuda tüketicilerin de mutlaka dikkatli, bilinçli ve seçici davranmalarının önemini de vurgu yapan Artuğ, aynı zaman da sosyal sorumluluk gerektiren konularda da duyarlı davranır. Bunların başında Fatih Kızılay Şube Başkalığı ve benzer birçok sivil toplum örgütünde ya yönetici veya yönetim kurulu üyeliği yapmaktadır.

1990 yılından itibaren perakende (market) sektörünün gelişmeye başlaması ve self servisin hayatımıza girmesiyle birlikte perakende sektörüne farklı bir açılım yaparak 1992 yılında İstanbul Fatih’te, Fevzipaşa Caddesi üzerinde “Sağlıklı nesiller, sağlıklı besinlerle yetişir.” sloganıyla Fatih’in ilk göz ağrısı olan Selam Market’i kurmuştur. Kurulduğu andan itibaren sunduğu üstün hizmetiyle Fatih halkının haklı takdirine layık olmuştur.

Özellikle hizmet reyonlarında standart hale getirdiği hassasiyetleri Selam Market’i başta et olmak üzere; taze sebze ve meyve, şarküteri, bakliyat, baharat, kuruyemiş, unlu mamuller ve yöresel ürünler konusunda uzmanlaştırmıştır.Artık tanınmış bir market markası olan Selam Marketler Zinciri yoluna müşterisinden aldığı itibar ve öz güvenle daha emin adımlarla devam etmiştir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda