22.12.2017

Thila'dan Alternatif Yılbaşı Hediyesi



Yeni yıl yaklaşırken herkesi hediye telaşı sardı. Klasik yılbaşı sepetlerinden sıkılanlar farklı seçeneklere yöneliyor.

Türk damak tadına en uygun kahve olarak kabul edilen Thila Coffee, yılbaşı sepetinde de bir farklılık yaratarak kahve, çikolata, ceviz gibi yiyecek, içecek ve çeşitli sürpriz hediyelerden oluşan kahverengi konseptli alternatif bir sepet hazırladı.

Thila Coffee Kurucusu Ferhat Duman, firma konseptlerini, yeni yıl hediyesine yansıttıklarını belirterek, şunları söyledi:

‘’Thila Coffee olarak kahvenin birleştirici ve özel bir içecek olduğuna inanıyoruz. 7’den 70’e herkesin farklı bir çeşidini mutlaka tükettiği kahvenin, çekirdeğinden, kavurma yöntemine kadar her ayrıntısı yeni bir dünya. Biz de tüm bu özellikleri bir sepete sığdırdık. Daha yıl bitmeden, sosyal medyada ilgiyle takip edilen Instagram hesabımızdan başlatacağımız yarışma ile takipçilerimize yeni yılda “Kahve Kokulu Sepet” hediye edeceğiz. ‘En iyi kahve konseptli fotoğraf’ı gönderen iki kişi ve arkadaşı, içinde Thila lezzetleri ve sürpriz hediyeleri barındıran kahverengi konseptli yılbaşı sepetlerini kazanacak. Yeni yıla tamamen kahverengi sepetle girecekleri gibi yeni yıl hediyelerine de bir farklılık getireceğiz.’’

Thila Coffee, Instagram hesabında başlattığı yarışmada, #kahvelendin hashtag’i ile takipçilerinden kahve sunum fotoğrafları bekliyor. Gelen fotoğrafların değerlendirilmesinin ardından, kazanan şanslı takipçiler yine Instagram hesabından duyurulacak.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda