11.01.2018

Ankara Perder'in Misafirleri Bakanlık Heyeti



Perakende sektörünün çatı örgütü Ankara Perder Üyeleri,Altunbilekler grubuna ait olan Mirabelle-Fırın Mutfakta,Gümrük ve Ticaret Bakanlığından gelen heyeti misafir etti.

06 Ocak 2018 Cumartesi günü Geleneksel Ankara PERDER Üye Kahvaltı programında Altunbilekler ev sahipliğinde Mirabelle Fırın Mutfak’ta bir araya gelen TPF Başkanı Mustafa Altunbilek, Ankara PERDER Başkanı Ahmet Karagöz, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cengiz Bildirici, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Şekerci, Yönetim Kurulu Üyesi Cevat Durmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Efe Soykan ve Ankara PERDER Üyeleri Gümrük ve Ticaret Bakanı Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel, İç Ticaret Genel Müdürü Adnan Yankın ve Bakanlık heyetini misafir etti. Perakende sektöründe yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri masaya yatırıldı. Düzenlenmekte olan yasalarla alakalı bilgi alındı.

Hoş geldiniz konuşmasını yapan Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Mustafa Altunbilek, “ Sektörel sıkıntılarımızın çözümünde Bakanlık olarak sizlerden destek bekliyoruz” dedi.

Sektörel bilgi alışverişinde bulunulan toplantı hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda