26.01.2018

CarrefourSA Sektörde Çeyrek Asrı Devirdi



Ülkemizde perakende sektörünün önemli oyuncularından biri olan CarrefourSA,25. yılını 25 Ocak'da kutladı.

Türkiye’ye hipermarket anlayışını 1993 yılında İstanbul’daki İçerenköy Hipermarketi’ni hizmete açarak getiren CarrefourSA, böylelikle, organize perakende sektörünün öncüsü oldu. Aradan geçen 25 yılda CarrefourSA, bugün için Türkiye’nin 55 ilinde 625 marketiyle tüketicilerine ulaşıyor.

İlklerin markası CarrefourSA’dan 25’inci yılda 25 Ocak'a özel kampanya

CarrefourSA’nın 25’inci yılı kapsamında 25 Ocak’a özel düzenlediği kampanyayı değerlendiren CarrefourSA CRM ve Pazarlama Direktörü Öner Çelebi, şunları söyledi: “Türkiye’nin ilk hipermarketini hizmete açan ve ülkemize hipermarket anlayışını getiren ilk marka olarak gerçekleştirdiğimiz tüm faaliyetlerimizi tüketicilerimiz özelinde yaptığımız araştırmalar doğrultusunda gerçekleştirdik. CarrefourSA olarak müşterilerimizi dinliyor ve buna göre aksiyon alıyoruz. Bu çerçevede Ocak ayının 25’inde tüm market formatlarımızda geçerli olmak kaydıyla onlarca ürün grubunda indirimler sunuldu, puanlar hediye edildi. Yirmi beşinci yılımıza özel birçok yenilik planlıyor, bu yenilikleri tüketicilerimizle paylaşacak olmaktan mutluluk duyuyoruz.”

CarrefourSA kart’la alışverişe 15 TL para puan hediye

Kampanya süresince Samsung Bulaşık, Çamaşır Makineleri ve Buzdolaplarında yüzde 25’i kadar TL puan hediye ve ücretsiz kurulum hizmeti, Paşabahçe ürünlerinde 1 alana 1 bedava fırsatı, gıda, kişisel bakım, küçük ev aletleri, beyaz eşya, cep telefonları ve ev tekstili ürünlerinde ise yüzde 30’a varan indirim fırsatı sunuldu.

Kampanya kapsamında CarrefourSA marketlerinden 25 Ocak 2018 tarihinde CarrefourSA Kart ile tek seferde 150 TL ve üzeri alışveriş (Alkollü içecekler, tütün mamulleri, GSM TL yükleme harcamaları, kuyum ve cep telefonu alışverişleri hariç) yapanlar, 15 TL hediye puan kazandı. Alışverişini Axess Kart ile yapmayı tercih edenler (Axess, Wings, Neo, Freedahil. Bank o’cardAxess, Ticari kartlar hariç) ise tek seferde toplam 150 TL ve üzeri alışverişlerine 15 TL chip – para kazandılar.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda