24.01.2018

Cepa Avm



CEPA Alışveriş Merkezi
AVM
Eskişehir Yolu Mustafa Kemal Mah. 2123 Sokak No:2 Kat:4 D:26 06520 Çankaya Ankara
Tel: (312) 219 6401
Faks: (312) 219 6415
iletisim@cepaavm.com.tr


Türkiye'nin önde gelen alışveriş merkezlerinden CEPA, hizmete girdiği 23 Ağustos 2007 tarihinden bu yana ziyaretçilerinin hayatını renklendirmeye devam etmekte. Zengin mağaza karmasıyla, fonksiyonel ve ferah mimarisiyle, müşteri memnuniyeti odaklı yüksek kalitede hizmet üreten profesyonel yönetimiyle CEPA, ziyaretçilerinin alışveriş ihtiyaçlarının yanı sıra, sosyal ve kültürel gereksinimlerini de karşılamayı hedefliyor.

Ankara'nın batı aksında Eskişehir Yolu üzerinde ODTÜ yerleşkesi karşısında yer alan CEPA'ya, Ankara'nın her yerinden kısa sürede özel aracınızla gidebilir, bin 800 araç kapasiteli açık otoparka veya elektronik yönlendirme sistemi bulunan 2 bin 600 araç kapasiteli kapalı otoparka aracınızı rahatlıkla ücretsiz olarak park edebilirsiniz. Ayrıca, önündeki duraktan çok sayıda otobüs ve dolmuş hattının geçtiği CEPA'ya toplu taşıma ile ulaşabilirsiniz.

Gün ışığı alan ön ve arka atriumlarıyla, geniş ve ferah dolaşım alanlarıyla, sıcak iç mimarisiyle, ihtiyaç duyulabilecek her noktada konumlandırılan yürüyen merdiven ve asansörleriyle CEPA'da hiç sıkılmadan ve yorulmadan keyifle alışverişinizi yapabilirsiniz.

Ulusal ve uluslararası seçkin markalardan oluşan ve herkese hitap eden 200'ü aşkın mağazadan giyimden gıdaya, ev eşyasından oyuncağa, kısaca her türlü ihtiyacınızı rahatlıkla karşılayabilirsiniz.
Cepa Kart ile tüm yıl devam eden tüketici kampanyalarından ve anlaşmalı mağaza avantajlarından yararlanabilir, alışverişlerinizi ödüllendirebilirsiniz.

Yerel ve dünya mutfaklarının seçkin örneklerinin sunulduğu 3.kattaki yiyecek içecek alanlarında lezzetli bir yemek yiyebilir, ya da farklı katlarda konumlandırılmış kafelerde keyifli bir mola verebilirsiniz. Dilerseniz, 3.kattaki teras alanına çıkabilir, temiz havayı teneffüs ederken eşsiz Ankara manzarası ve ODTÜ ormanını seyredebilirsiniz. CEPA'nın farklı katlarında bulunan çocuk ve yetişkin eğlence alanlarından faydalanabilir, son teknolojilerin kullanıldığı 10 salonlu sinemada keyifli bir film seyredebilir, ailece hoş vakit geçirebilirsiniz. Her katta bulunan bebek bakım odalarından, zemin kattaki vestiyer/emanet ile ilk yardım hizmet ünitelerinden, engellilere özel hizmetlerimizden ücretsiz olarak yararlanabilirsiniz.

Tüm yıl boyunca devam eden etkinlik ve organizasyonlarla canlı müzik performanslarını dinleyebilir, konserlere katılabilir, söyleşilerde, film galalarında veya imza günlerinde ünlü sanatçılarımızı yakından tanıyabilirsiniz. Sıra dışı konseptlerde düzenlenen sergilerde bilimin, sanatın, kültürün ve tarihin derinliklerine inebilirsiniz. Ayrıca, özel gün kutlamalarına katılabilir, dans ve akrobasi gösterilerini izleyebilir, çocuklara yönelik etkinliklerden faydalanabilirsiniz.

CEPA hayatınızı renklendirmeye devam ediyor...

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda