17.01.2018

Diyet Fest Mayıs'ta Başlıyacak



Ülker Altınbaşak ve McVitie’s ana sponsorluğunda gerçekleşecek DiyetFest, sürdürülebilir beslenmenin anlatılacağı bir festival olacak.

Nutrition İstanbul tarafından düzenlenecek Diyet Fest, sağlıklı yaşam ilgililerini Kemerburgaz Forestanbul'da 5-6 Mayıs tarihlerinde bir araya getirecek.

Türkiye’nin dört bir yanından katılımcıların bulunacağı festivalde, ip parkurları ile minimum risk, maximum macera yaşanacak. Orta zorluk düzeyindeki yüksek ip parkuları, survivor’ı aratmayacak. Ayrıca festival alanında yer alacak farklı oyun alanları ile gençler doyasıya eğlenecek.

Aileler Baharı Karşılayacak

0-12 yaşın ücretsiz girebileceği festivalde, çocuklara yönelikworkshoplar ve 1000 m2’lik çocuk oyun ve macera alanı, ailelerin de keyifli bir hafta sonu geçirmesini sağlayacak.

Diyet Fest Defilesi

Ameliyat olmadan, sağlıklı beslenerek, sporu hayatına katarak zayıflayanlar, DiyetFest Defilesinde sahnede olacaklar. Zayıflık kavramının sadece 0 bedenden ibaret olmadığını, sağlıklı yaşamın kendilerine sağladığı faydaları anlatacaklar.

Gün boyu dj performanslarının yanı sıra, Diyet Fest’te akşam konserleri festivale damgasını vuracak. Biletlerin Biletix’te satılacağı Diyet Fest’in bilet gelirleri ise, sosyal sorumluluk kapsamında, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılması için Besvak’a bağışlanacak.

Gün boyu, İstanbul’daki 10 merkezi noktadan festival alanına, ücretsiz servislerle ulaşılabilecek.

Diyet Fest biletleri şubat ayı itibariyle Biletix’te satışa sunulacak.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda