30.01.2018

Kiğılı Kimin?



Kiğılı şu en için giyim perakendeciliğinde ülkemizde,en çok tercih edilen markalardan birisidir.Erkek giyim ve bayan giyim olmak üzere farklı marka ve modeller bulunmaktadır.

Türkiye’nin her yerinde bulunan Kiğılı fabrikaları müşterilerine sunmuş oldukları kaliteli hizmet ve kaliteli ürünleri ile sürekli olarak müşterilerinin bir numaralı tercihi haline gelmiş bulunmaktadır.


Kiğılı Kimin/Kiğılı'nın Sahibi Kim?

Türkiye ve dünyanın çeşitli yerlerinde pek çok ürün satan Kiğılı kimlerin diye bakıldığı zaman bu fabrika ilk olarak Abdullah Kiğılı tarafından kurulmuştur. Abdullah Kiğılı tarafından kurulan bu fabrika zaman içinde beymen ile ortak olarak çalışmaya başlanmıştır. Günümüzde bakıldığı zaman bu mağazalar zincirinin başında bulunan isim Abdullah Kiğılı’dır.
Kiğılı’nın Kuruluşu

Kiğılı'yı Kim Kurdu?

Dünyaca ünlü bir marka haline gelen Kiğılı’nın kuruluşu incelendiği zaman bu marka 1960 yılında Bingöl ilinin Kiğı ilçesinde Abdullah Kiğılı tarafından kurulmuştur. İlk olarak pantolon ve gömlek üreten marka 1969 yılından İstiklal caddesinde ilk mağazasını açmıştır. Açmış olduğu ilk mağazadan sonra bugüne dek sürekli olarak gelişerek günümüze kadar gelmiştir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda