5.01.2018

Kim Market İzmir'de 11. Şubesini Açtı



Türkiye’de 85. İzmir’de ise 11. mağazasının açılışını yapan Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan; mağaza açılışlarının süreceğini, ekonomik zorluklarda dahi Türkiye ekonomisine ve Türk milletine katkı sağlamak için yatırım yapmaya devam edeceklerini belirtti.

İzmir’in Çiğli ilçesinde Evka- 5 semtindeki açılışa Çiğli ve tüm İzmir halkı yoğun ilgi gösterdi. Mağazalarına gösterilen ilgiden memnuniyetini ifade eden Ersan: “31 yıllık bir aile şirketiyiz. 1987 yılında bir bakkalla çıktık yola, üç kardeş olarak 1997 yılında perakende sektörüne profesyonel olarak adım attık, o günden bugüne hız kesmeden halkımıza hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Halkımız hep en iyisine ulaşsın diye çabaladıktan sonra, halkımızın mağazalarımıza ilgi göstermesi bizi çok memnun ediyor.” dedi.

Başarıları Tesadüf Değil!

İstanbul’da başlayan ticari faaliyetlerini giderek yaygınlaştırdıklarını ve Ege Bölgesi’nin kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Ersan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye’deki ilk helal et sertifikasını biz aldık. Halkımıza sunduğumuz meyve ve sebzeler tarladan toplandıktan bir gün sonra kendilerine ulaşıyor. Lojistiğimizi kendimiz sağlıyoruz, böylece her zaman en kaliteli ve taze ürünleri kendilerine sunabiliyoruz. İleriki dönemde hayvancılık yatırımlarımızı da şekillendireceğiz. Sattığımız etleri kendimiz üretebilmek için hazırlıklara başladık.” dedi.

Her Çabamız Türkiye ve Türk Vatandaşları İçin

Zorlu ekonomik şartlardan geçildiğini ancak Türkiye’nin yıkılmayacak denli güçlü olduğunu aktaran Ersan; “Ekonomik zorluklar bizi yıldırmıyor. Sadece bu ay içerisinde dört mağaza açmayı başardık. Yabancı basında çıkan kriz yorumlarının aksine biz yatırım yapmayı sürdürüyoruz. Yatırım yaptıkça ülkemizin ekonomisini güçlendirip asılsız söylemleri haksız çıkarıyoruz. Bu vesileyle iş dünyasına da seslenmek istiyoruz. Daha güçlü bir Türkiye için yatırımlar devam etmeli.” Sözleriyle görüşlerini dile getirdi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda