29.01.2018

Kim ve P&G'den Başarı Kutlaması



Perakende sektörünün yükselen yıldızı Kim Maket, 2017 yılını beklentilerinin üzerinde artışla kapatmanın mutluluğunu yaşıyor.

Geçtiğimiz yıl içersinde hem cirosal anlamda hem de müşteri sayısında sektörün çok üzerinde büyüme verileri elde eden Kim; kategori bazında da da tedarikçilerinin yüzünü güldürüyor.

Sektörün önemli oyuncularından P&G ile yapılan yıllık hedefler doğrultusunda başarıya ulaşan Kim, müşterilerine doğru ürünü, en uygun fiyata raflarında bulundurma sözünü de bu anlamda tutmuş oldu.

Başarının tesadüf eseri oluşmayacağı cümlesi ile sözlerine başlayan Genel Koordinatör Ahmet Yıldız; “gerek ekibimiz, gerekse tedarikçilerimizle yaptığımız çalışmalar sonucu, 2017 yılında büyüme anlamında başarıya ulaşmış bulunmaktayız. Bu, planlı ve organize şekilde çalışmanın sonucunda elde edilmiş bir başarı. Ciromuzun yanında, müşteri sayımızı da arttırmamız, müşteri için doğru şeyler yaptığımız anlamına geliyor. Biz, temel ilkemiz olan "hizmet" kavramından ödün vermeyerek bu yılda, bayrağı daha ilerilere taşıyacağımız sözünü şimdiden tüm müşterilerimize ve tedarikçilerimize veriyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Bilindiği üzere, Sektöründe hep daha iyisini sunma hedefiyle çıktığı yolda, girişimci bir grup olma misyonu doğrultusunda hareket eden Kim Market, Yönetim Kurulu Başkanı Erol Ersan önderliğinde 1987 yılında küçük bir bakkal olarak kuruldu. 1997 yılından bu yana perakende sektöründe profesyonel olarak yer alan Kim Market, bugün Marmara, Ege ve Trakya bölgesinde olup, toplamda 85 mağazasında 47.000 m² satış alanı ve 1700-1900 (saha ve merkez dahil ) personeliyle müşterilerine 21 yıldır kaliteli ve indirimli alışverişin adresi olarak hizmet vermektedir. Kasalarında yılda 21 milyondan fazla müşteri geçmekte, 1000 den fazla gıda ve gıda dışı marka üreticisi firma ile çalışmaktadır. Kim market küreselleşen dünyada ve uluslararası rekabette kaliteden ödün vermeden emin adımlarla büyümeye devam ediyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda