16.01.2018

Kroger E-Ticaret İçin Kolları Sıvadı



Söylentilere göre, Kroger Co., depo kulüpleri ve ofis malzemeleri mağazaları ile rekabet etmek isteyen online toplu ürünler perakendecisi Boxed.com'u satın almak için teklifte bulundu.

Kroger'in sözcülerinden biri, şirketin "genelde söylenti veya spekülasyon hakkında yorum yapmadığını" söyledi.

Forbes hakkında bir rapora göre, Cincinnati merkezli Kroger, 2013'te kurulan Boxed için birden fazla teklif sahibinin ilkiydi. Şirket, bakkaliye ürünleri ve kağıt ürünleri gibi diğer sarf malzemeleri de dahil olmak üzere sınırlı sayıda ürün sunarak başladı. toplu olarak satılmaktadır ve o tarihten bu yana, bazı pazarlarda aynı gün teslim edilen bozulabilir ürünlerin dağıtımını da içerecek şekilde genişletilmiştir. Forbes.com'da yayınlanan bir rapora göre, büyüyen bir özel etiket işine de sahip ve iş arzı alanındaki fırsatlara odaklanıyor.

New Jersey, Nevada ve Gürcistan'da olmak üzere ülke genelinde birden fazla depo işletiyor.

Forbes, Boxed'in satışa 500 milyon dolara kadar çıkabileceğini söyledi. Forbes, 2016 yılında şirkete 470 milyon dolar değerinde olduğunu bildirdi.

Amazon'un Whole Foods'u devralması sırasında yazılan bir LinkedIn sütununda , tedarik zinciri danışmanı Brittain Ladd, Kroger'ın Boxed almaya çalışması gerektiğini söyledi.

"Biz, Kroger ekosisteminde Boxed alıp entegre edersek, Kroger'ın Costco ve Sam's Club'tan önemli bir pazar payı alabileceğine kesinlikle inanıyorum" dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda