30.01.2018

Olivium Apleona ile İşbirliği Yapacak



2000 yılında açılan İstanbul’un ilk, Türkiye’nin ikinci Outlet Projesi Olivium Outlet Center, yönetim ve kiralama operasyonlarını Apleona Real Estate Management Türkiye ile yapacak.

01 Nisan 2000 tarihinde İstanbul ‘un en büyük ilçelerinden Zeytinburnu’nda kapılarını ziyaretçilere açan Olivium Outlet Alışveriş merkezi İstanbul’un ilk ve tek outleti olma özelliğini uzunca bir süre koruyup açıldığı günden bu yana ziyaretçilerine, modaya, markaya, kaliteye uygun fiyata ulaşmanın imkanlarını sunmaktadır. Olivium Outlet Center, 01 Ocak 2018 tarihinden itibaren yönetim ve kiralama operasyonlarını, 21 milyon m2 üzerindeki alan ve yönetiminde bulunan değeri 35 milyar € üzerinde olan mülklerin danışmanlığını yapan ve gayrimenkul çözümleri konusunda Avrupa’da lider firmalar arasında yer alan Apleona Real Estate Management ile yaparak ziyaretçilerine hizmet vermeye devam edecektir

18 yıldır gerçek Outlet olma ilkesinden ayrılmadan sadece Zeytinburnu’na değil bütün İstanbul’a her kesimden tüketiciye hitap eden Olivium Outlet ,135 mağazada, yüzlerce yerli ve yabancı marka ile, haftanın yedi günü 10:00 – 22:00 saatleri arasında ziyaretçisine temiz güvenli ve ferah bir ortamda ekonomik alışveriş yapma imkanı vermektedir. 7’den 70’e herkesin kültürel ve sosyal anlamda keyifli vakit geçirmesini sağlamakta olan Olivium Outlet merkez içinin yanı sıra çevresinde de yaşam kültürü yaratmaktadır.

Emintaş Emlak ve İnşaat Tic. A.Ş ve İleri Mensucat ve İnşaat Tic. T.A.Ş ortaklığı ile kurulmuş olan Olivium Outlet Center 35.000 m2 kiralanabilir alanı 1.200 araç kapasiteli açık ve kapalı otoparkı, ücretsiz müşteri servisi, bebek odaları, 6 salonlu sineması, çocuk eğlence alanı, teraslı cafeleri, Carrefour süpermarket, Teknosa teknoloji mağazası ve LCW, De Facto İpekyol, Kemal Tanca, Pierre Cardin, Altınyıldız, İnci, Hotiç, Sarar, Nike, Adidas, Puma, Watsons, Atasun Optik, Colins, D’s Damat, Perspective, Penti, Armağan Oyuncak, US Polo, Mavi Jeans, Koton, Madame Coco, English Home , Burger King, Mc Donalds gibi mağazaları ile ziyaretçilerine rahat ve hesaplı alışveriş, A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını bir arada bulabilme olanağı sunmaktadır.

2 kıtayı birbirine bağlayan İstanbul’un en büyük projesi Marmaray ile de Anadolu yakasında oturan İstanbullular ‘a sadece 15 dakikalık mesafede olan Olivium Outlet Center bundan sonra Apleona Real Estate Management ile birlikte, 2000 yılından bugüne tüketicileriyle bir aile olmuş olmanın gücü ve güveniyle kendini ve hedeflerini giderek büyüterek; yenilikçi çalışmalara imza atmaya devam edecektir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda