25.01.2018

Onur Market "Müşteri Kalbimizdir" Dedi



Perakende sektörünün ‘’Öncüsü ve Sözcüsü’’ olmayı hedefleyen ve bu konuda istikrarla çalışmalarını sürdüren Onur Market 2017’nin 4. çeyrek toplantısını 23 Ocak’ta İstanbul’da gerçekleştirdi.

Elite World Europe Hotel’de düzenlenen organizasyonda 2017’de ki değişim trendlerinin tespiti yapıldığı 2018 için değişen müşteri taleplerine göre verilen stratejilerin aktarıldığı bir toplantı gerçekleşti.

Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Özen açılış konuşmasında sektörü değerlendirirken çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sektörde güçlü olanların değil değişime ayak uyduranların ayakta kaldığına dikkat çeken Ekrem Özen, kendilerinin de değişim içinde olduklarını ifade etti. Toplantı başkanların, grup direktörlerinin, müdür ve yöneticilerin 2017 yılı içerisinde gerçekleştirdikleri iş sunuşları ve 2018 için planladıkları hedeflerin sunumlarıyla devam etti.

Toplantının kapanış konuşmasında Perakende Grup Başkanı Cemal Özen Onur Market’in topluma ve perakende dünyasına mal olmuş, sektörde işini iyi yapan ve ülkenin en önemli perakende şirketlerinden biri olduğunu bundan sonrada sağlam adımlarla ilerlemeye devam edeceklerini söyledi.

Konuşmanın en çarpıcı yanı tüm operasyonlarını fark yaratacak şekilde alışverişçilerinin beğeni ve kolaylığına sunmalarını ifade eden Perakende Grup Başkanı Cemal Özen özel hazırlanmış olan kırmızı kalpleri tüm katılımcılarla kaldırarak 2018’in yeni mottosunu açıkladı. ‘’Müşteri Kalbimizdir’’ sözüyle, perakende sektörünün sağlıklı ve sürdürülebilir bir büyüme sağlayabilmesi için ,müşterimizin hayati önemini vurgulayan Cemal Özen, her gün işlerini daha iyi yaptıklarını ancak en iyi olmak hedeflerinin başında geldiğini ifade etti. ‘’Yarının Perakendecisi’’ olma yolunda olduğunu ve ‘’ Daha İyiye, En İyiye ‘’ varmak için çalışacaklarının sözünü verdi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda