10.02.2018

Aşk Dolu Seçenekler DeFacto’da



DeFacto, 14 Şubat Sevgililer Günü ruhunu yansıtan özel koleksiyonu ile sevgilisini en güzel hediyeler ile mutlu etmek isteyenlere birbirinden farklı alternatifler sunuyor.

Sevgililer için özel olarak hazırlanan koleksiyonda couple tshirlerden, gömlek ve jeanlere, kış mevsiminin vazgeçilmez aksesuarları şal ve berelerden, kupa ve telefon kılıflarına kadar her tarz ve zevke uygun hediye alternatifleri yer alıyor.

Birbirinden şık tasarımlarıyla her sezona damgasını vuran DeFacto, herkesin yeni bir hediye arayışı içinde olduğu 14 Şubat Şubat Sevgililer Günü’nde hem siz hem de sevgiliniz için muhteşem seçenekler içeren yeni bir koleksiyon hazırlandı.

Sevgi sözcüklerinin ve figürlerinin, nakış ve pullarla işlendiği, mesajlarıyla ve tasarımlarıyla birbirini tamamlayan couple tshirt ve sweatshirtlerden oluşan DeFacto Sevgililer Günü koleksiyonu, aşkını sonsuza dek ilk günkü heyecanı ile hatırlamak isteyen sevgililerin gönlünü fethediyor.

Aşkın rengi kırmızıyla, uyumun muhteşem birlikteliğini sunan siyah ve beyazın ağırlıklı olduğu koleksiyonda, çiftlere özel ekoseli gömlekler, deri montlar ve jeanler kombin seçenekleri arasında yer alıyor. Şıklığın tamamlayıcısı ayakkabılar ve birbirinden zarif aksesuarlar ise serinin göz dolduran diğer ürünlerini oluşturuyor.

İnovatif ürünlerinin yanı sıra DeFacto, etkileyici tasarımlarıyla sevdiğini mutlu etmek isteyenler için telefon kılıfından kupaya kadar birçok alternatif barındırıyor. Birbirini şımartmak isteyen eşler için özel olarak hazırlanan koleksiyonda, 19,99 TL’den başlayan fiyatlarla her zevke uygun hediye seçenekleri bulunuyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda