8.02.2018

Çetmen Mobilya Kimin?



Çetmen A.Ş ilk mağazasını 1962 yılında İzmir'in Bayraklı ilçesinde açmıştır. Uzun yıllar tek mağazada, kendi ürettiği mobilyaları tüketicilerin beğenisine sunmuştur. 1995 yılında kurduğu mobilya fabrikasıyla alt yapısını güçlendirdikten sonra 1999 yılında ikinci mağazasını İzmir'in Çiğli ilçesinde, 2001 yılında üçüncü mağazasını Manisa ilinde açmıştır.

Bugün toplam 43 mağaza ve 66.000 metrekareyi aşan satış alanıyla faaliyet göstermektedir. Mağazaların 16'sı İzmir'de, 5'i Manisa'da, 7'si İstanbul'da, 3'ü Aydın'da, 2'si Denizli'de, 2'si Uşak'ta, 2 ‘si Muğla’da, 2’si Balıkesir’de, 3’ü Ankara’da ve İzmit’te bulunmaktadır. Ürünlerimiz İzmir'de 50.000 m2’lik kapalı üretim tesislerinde üretilmektedir.

Çetmen Mobilya Kimin/Çetmen Mobilyanın Sahibi Kim?

Çok ortaklı ve kuşaklardır devam eden bir aile şirketi olan Çetmen Mobilya da,yönetim kurulu başkanlığı zaman zaman,aile içi yöneticiler tarafından devralınıyor.Şu anda yönetim kurulu başkanı olan Abdullah Çetmen,şirkette en yetkili isimlerdendir.

6 yorum :

  1. Mobilya aldık ama teslim almadığımız halde üçlü koltuğu tekli berjerle değişmek istiyoruz kabul etmiyolar yardımcı olurmuzunuz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 0850 455 0555 nolu telefondan durumunuzu anlatmanızda yarar var.

      Sil
  2. Almanyada yaşayan yakınlarım balıkesir edremit çetmen mobilyadan mobilya takımı sipariş ettiler pandemiden önce.pandemi süresincede yurtdışından gelemedikleri için 1 seneyi aşkın süredir ne eşyayı nede parayı alabildiler.eşyayı alamamalarının sebebi yüksek bir zam yapılmasıydı.oysaki 1sene önce zaten çok uzun süre sonra teslim alıcaklarını sölediler ve anlaştılar.1 senedir parayı kullandınız ve eşyayı vermediniz.mağaza telefonunu arayınca telefonlar kesiliyo ve net cevap verilmiyor.0850 li numara zaten mağazaya yönlendiriyor.şimdi tüketici mahkemesine mi gitmek lazım bunada bi cevap verirseniz sevinirim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de edremit cetmenden mobilya ve koltuk takımı aldım bütün ürünler garantisi dolmadan dağıldı 9 aydır oy alıyorlar muhatab bulamıyorum bende hakem heyetine ve cimere şikayet ettim

      Sil
  3. BURDAN ASLA ÜRÜN ALMAYIN , VERDİĞİMİZ PARALAR HARAM OLSUN

    YanıtlaSil
  4. 6 AY OLDU DAHA TESLİM EDİLMEDİ ÜRÜNLER , ALLAH BELALARINI VERSİN , BU MÜBAREK GÜNLERDE , HARAM OLSUN HER KURUŞUMUZ

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda