27.02.2018

En Çok Önerilen Restoran Günaydın



Time Out Dubai 2018 yılının en iyi restoranlarını ödüllendirdi. Türkiye’de 40’ı aşkın lezzet noktasıyla etin güvenilir adresi olan Günaydın Kebap & Steakhouse, “MENA bölgesinin en çok önerilen restoranı” ödülüne layık görüldü. Bulunduğu her noktada en kaliteli etleri mükemmeliyetçi hizmet anlayışı ile misafirlerine sunmaya devam eden Günaydın, Dubai’deki başarısını Time Out ödülüyle taçlandırdı.

Günaydın’ın kurucu ortağı Cüneyt Asan, ödülü şöyle değerlendirdi: “1965 yılında modern ortamda en kaliteli eti sunma hayaliyle yola çıktık. Bugün markamızın farklı bir ülkede en çok önerilen restoran olarak seçildiğini görmek bizim için büyük bir gurur kaynağı. Yeni yatırımlarla sadece Türkiye’de değil, dünyanın farklı noktalarında da Günaydın lezzetlerini tanıtmaya ve misafirlerimize en iyiyi sunmaya devam edeceğiz. 2018 yılı içerisinde Dubai’de iki yeni şube açılışımız olacak. Bunlardan biri Dubai Mall’da açacağımız ilk ‘Köfte & Döner’ şubemiz, diğeri ise Bluewaters’da hizmete girecek olan ikinci ‘Kebap & Steakhouse” restoranımız. Bu ödüller bize şevk, heyecan ve enerji veriyor. Ülkemiz mutfağına ve markamıza değer katmayı sürdüreceğiz.”

Yüksek kaliteli et seçenekleriyle konuklarını ağırlayan Günaydın Dubai, özel kebapları, dinlendirilmiş biftekleri ve kebap seçeneklerinin yanı sıra Türkiye’ye özgü zengin ve otantik lezzetlerden oluşan geniş bir menü sunuyor. Menüde ayrıca geleneksel köfte, döner ve en iyi kalite etle hazırlanan ev yapımı burgerler de yer alıyor. Menü, lahmacun, Adana ve fıstıklı kebap gibi geleneksel lezzetlerinin yanında künefe, katmer ve baklava gibi tatlı seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Kraliyet ailesi mensuplarının da yemek için tercih ettiği restoran; ailelere uygun ortamı, zengin menüsü, hizmet kalitesi ve Türk misafirperverliğiyle fark yaratıyor.

Burj Khalifa ve “Dubai Fountain” manzarasına hakim konumu ile Günaydın Dubai, Souk Al Bahar’da öğlen 12.00 itibarıyla öğle yemeği servisine başlıyor ve gece 12’ye kadar hizmet veriyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda