17.02.2018

En Ucuz Kozmetik Marketler



Market denildiğinde genelde aklımıza her zaman gıda ürünleri satan perakendeciler gelmektedir.Fakat perakendecilik daha genel bir kavram olduğu için market kavramını kendi içinde farklı,konseptlere büründürebiliyor.

Marketçilik her ne kadar gıda perakendeciliği ile akıllarda yer edinse de,hiçte öyle değil.Zira ülkemizde birbirinden farklı ürün ve kategorilerde hizmet veren onlarca farklı market çeşidi var.Gıda,Teknoloji,Hazır Giyim,Oyuncak,Av Malzemeler,kozmetik ürünler ve daha niceleri.

Bu yazımızda sizin için ülkemizde hizmet veren En büyük Kozmetik Market'ler içinde en hesaplı ürün satışı yapanları inceleyeceğiz.Kozmetik perakendeciliği son dönemlerde hem ülkemizde hem de,dünya pazarında ciddi bir büyüme göstermektedir.Dilerseniz yazımızı uzatmadan firmaları incelemeye başlayalım.

Türkiye'nin En Ucuz/En Büyük Kozmetik Firmaları/Markaları/Marketleri

Gratis
Ülkemizde hizmet veren her Avm'de bir mağazası olan bir kişisel bakım ürünleri,satan bir perakende devidir Gratis.Dev diyoruz emin olun bunda haklıyız.Zira firmanın mağaza sayısı 2018 yılı itibarı ile yaklaşık 550,evet yanlış duymadınız rakam doğru.Gratis Latince'de Lütuf manasına gelmektedir.2009 yılından beri hem kaliteli,hemde hesaplı kişisel bakım ürünlerini son tüketiciyle buluşturmaktadır.Özellikle indirim kampanyaları bayanlar tarafından dikkatlice takip ediliyor.

Watsons
Bir Dünya markası demek daha doğru olur Watsons için.Zira hizmet alanı o kadar geniş ki,mağazası olmayan ülke yok desek daha doğru olur.Şirketin genel merkezi Hong Kong'da bulunuyor.Anlayabileceğiniz gibi Watsons uluslararası bir firmadır.Hizmet konusunda oldukça kaliteli ve profesyonel bir perakendeci dersek hata olmaz.Ülkemizde oldukça bilindik ve tercih edilen kozmetik marketler arasında yer almaktadır.Özellikle kampanyalı ve indirimli ürünlerini takip etmenizde yarar var.

Rossmann
Almanya merkezli lider bir kozmetik perakende satış mağazasıdır Rossmann.Ülkemizde lokasyon itibari ile çok yaygın olmasa da,fiyat konusunda rakiplerini zorladığını bilmenizde yarar var.Zira fiyatları hesaplı olan firma,ayrıca kampya düzenlediği zaman muazzam rakamları görmeniz mümkün.Karşınıza bir gün bir Rossmann,mağazası çıkarsa kesinlikle fiyatlarına bir göz atın.

Miniso
Kozmetik sektöründe Japonlar olmazsa olmaz.Minosu ülkemizde 2016 yılında giriş yapan Japonya merkezli bir kozmetik perakende firmasıdır.Kozmetik ürünlerinin şıklığı,teknoloji ile buluşuyor Miniso'da.Zira rakiplerinde bulamayacağınız hayatınıza renk katacak onlarca ürünü sadece Miniso'dan satın almanız mümkün.Ankara,İstanbul,Bursa ve İzmir illerimizde hizmet veren Miniso,yakın zamanda tüm illerimizde hizmet vermeye başlayacak.

Sevil
Kendi bünyesine ait olan Sevilla markasını bulabileceğiniz Sevil Parfümeri, Türkiye’de yaygın bir satış ağına sahip. En ünlü high-end markaların ürünlerini bulabileceğiniz Sevil Parfümeri aynı zamanda online satış sistemine de sahip.İndirim kampanyaları ideal

Sephora
2017 yılında ciddi bir büyüme gösteren ve ülkemizde oldukça tercih edilen bir kozmetik firmasıdır Sephora.Firmanın kendi ismine yani Sephora,markasına ait makyaj, fırça ve bakım ürünleriyle bile bir adım öne geçen Sephora aynı zamanda Türkiye’de Benefit markasının satıldığı tek yer. Üstelik alışverişleriniz karşılığında size çıkarttığı kartlar sayesinde alışverişleriniz çok daha uygun fiyatlara gelebiliyor.

Douglas
Genelde pahalı markaları satan ama ucuz seçenekler de bulabileceğiniz bir kozmetik mağazasıdır Douglas. Aklınıza gelebilecek tüm ürünleri ve markaları burada bulabilirsiniz. İndirimlerini takip etmekte fayda var.

Tekin Acar
Yerli bir kozmetik perakende firmasıdır Tekin Acar.Online alışveriş avantajına sahip olan Tekin Acar,kendi bünyesinde bulundurduğu TCA markasını ve dünyaca ünlü high-end markaları bulabileceğiniz firmanın  birçok şubesi bulunuyor.İndirim ve kampanyaları takip edilmeli.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda