12.02.2018

File Market'in Rotası Ankara mı?



File Market,Bim grubunun perakende sektörüne kazandırdığı markalardan bir tanesidir.Şu anda İstanbul ve çevre illerde büyüme gösteren firma,yakın zaman da bir çok ilimizde hizmet vermeyi amaçlıyor.

Perakende sektörünün zorlu bir zamandan geçtiği kesin.Şu an da bir çok firma küçülmeyi veya mevcut durumunu korumayı düşünürken,büyümek uğruna mağaza açan firmalardan biri olarak çıkıyor karşımıza File Market.

Bim'in Farklı İş Modeli 

File Market'in arkasında kim olduğunu öğrenince,neden büyümek istediklerini daha iyi anlıyoruz.Firmanın arkasında olan şirket veya perakendeci BİM'den başkası değil.1995 yılında kurulan ve perakende sektöründe oldukça kuvvetli bir marka olan Bim,aradan 20 yıl geçtikten sonra 2015 yılında karşımıza farklı bir market yapısı ile çıktı.

Şu an için İstanbul ve çevre illerinde 50'ye yakın satış mağazası ile hizmet veren File Marketiher geçen gün hizmet ağını genişletiyor.Üstelik File'de de tıpkı Bim'de olduğu gibi Özel Markalı ürünlerde bulunuyor.

Hedef Ankara mı?

İstanbul ve çevre illerinde yeterince büyümesine karşın özellikle başkentte hiç bir şubesi olmayışı ve son zamanlarda Ankara hizmet veren yerel zincirlerin mali açıdan oldukça zor bir dönemden geçmesi,File Market'in bir satın alma ile Ankara'ya girebileceği sorusunu getiriyor.

Kulisler de dolaşan söylentilere göre,File Market Ankara pazarına girmek için,iki zincir ile görüştü ve teklif sundu.Şu an için bu iki zincirden birisinden olumlu bir cevap alınırsa,File'nin Ankara operasyonu başlayacak.

Ankara da hizmet veren marketlerin durumları ve içinde bulundukları mali darlık düşünülürse,bu söylenti gerçeğe dönüşebilir.


13 yorum :

  1. Kim bilir belki de makro market le görüşme yapmistir perakende kulis

    YanıtlaSil
  2. Beğendik de olabilir

    YanıtlaSil
  3. makro marketleri migros aldı. Beğendik marketler de carrefour oldu. yerel zincirlerden olabilir mesela bildirici, şekerciler, altunbilekler vb

    YanıtlaSil
  4. Hayırlısıyla Ankaraya 2 market açıyoruz 1. Kartaltepe avm
    2. Ankara etimesgut şehit osman avcı mahallesi

    YanıtlaSil
  5. ne zaman acilacak cabuk acilsin Eryaman malazgirt cad de olabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Inci life altina acilacakmis. Suan tadilat yapiliyor.

      Sil
  6. ne zaman acilacak bilgisi olan varmi

    YanıtlaSil
  7. Açılmış çok mutlu oldum darısı diğer ilçelere

    YanıtlaSil
  8. İs başvuru Formu gönderdim
    Mamakta açılacak ise sebze meyve bölümü sorumlusu olarak başlamak isterim
    Bu işte 30.yılım Yilların manavcısıyım 1 aydır boştayım çok yerden teklif var elini çabuk tutan kapar beni 😊

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda