12.02.2018

Şehzade İş Ortakları ile Bir Araya Geldi



Kayseri merkezli güçlü yerel perakende zincirlerinden Şehzade Grup,tedarikçileri ve iş ortakları bir araya geldi.

210 Firma ve 500 kişinin katılımıyla gerçekleşen gecede Şehzade Grup tedarikçilerine ve iş ortaklarına şirketin bu güne kadar yapmış olduğu çalışmalar ve geleceğe yönelik yatırımları hakkında bilgiler aktardı.

Açılış ve selamlama konuşmasını yapan Şehzade Grup Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Kılıç’ın ardından kürsüye gelen Şehzade Grup Genel Müdürü Selahattin Kılıç, çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgi aktardı.

1997'de 40 metrekare mağaza ve 2 personel ile perakende hayatına başlayan şehzade grubun geçen 20 yılda azim ve kararlılıkla Kayseri'nin en büyük yerel perakendecisi konumuna geldiğini ve Ankara’nın doğusundaki en büyük yerel perakendecisi konumuna ulaştıklarını aktaran Selahattin Kılıç konuşmasında Şehzade Grup'un yapmış olduğu verimlilik çalışmalarına değindi. Bu güne kadar verimlilik çalışması yapılan şubelerde cirosal anlamda % 300'lere ulaşan büyüme rakamlarına ulaşıldığını iletti.

Grup şirketlerinden şehzade inşaatın bu güne kadar 918 konut 2 iş merkezi ve 63 dükkanı teslim ettiğini belirten Kılıç şu anda devam eden projeleriyle bin’in üzerinde dairenin yapımını şehzade inşaatın başarıyla tamamladığını aktardı. Ayrıca grubun faaliyet göstermiş olduğu gayrimenkul yatırım alanında ise kiraya verilen dükkanların kira giderlerinin %35'ini karşıladığını ve yeni gayrimenkul yatırımlarıyla Şehzade Grup'un rekabet gücünü daha da geliştireceğini bildirdi.

Son olarak Şehzade Grup'un önümüzdeki 10 yıl için yatırım ve proje hedeflerinin aktarıldığı gecede, perakende, inşaat ve grup şirketlerinin faaliyet göstermiş olduğu sektörlerde yeni yatırımlarla büyümeye devam edeceği iletildi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda