10.02.2018

Ucz market Kimin?



Ucz Mağazacılık Ticaret Anonim Şirketi faaliyetlerine 10 mağaza ile Mayıs 2012’ de başlamıştır. Mağazalarda temel gıda ve tüketim ürünleri uygun fiyatlarla tüketicinin hizmetine sunulmaktadır.

Ucz, sektöründe uzun yıllardan bu yana çalışmış profesyonel kadrosu, satış ve pazarlamada farklı ve doğru üslubu ile tüketicisine en yakın noktada mağazalarını açmaktadır.

En yüksek derecede müşteri ve tedarikçi memnuniyetini hedefleyen UCZ, güleryüzlü ve dürüst çalışanları, markalı ve kaliteli ürünlerden oluşan portföyüyle sizlere en yakın noktada, en uygun fiyatlarla hizmet vermekte, perakende sektöründe geliştirdiği farklı iş modelini başarıyla ortaya koymaktadır.


Ucz Market Kimin/Ucz Market'in Sahibi Kim?

2012 yılında Turgay Ciner tarafından kurulan Ucz Market,kurulduğundan 2 yıl sonra %60'ı satılmıştır.Şirket şu an da çok ortaklı bir yapıya sahiptir.

Ucz Market'in Sahipler:

Ergün Bodur: Yıldız Holding bünyesindeki Bizim Toptan Mağazaları'nın eski yönetim kurulu üyesi. Şu anda Ülker Ailesi'ne ait Doğa Bitkisel Ürünler'in Başkan Yardımcısı.
Ertan Acar: Doğa Bitkisel şirketinin yanı sıra Ülker'e ait Oyaş Okyanus'un Yönetim Kurulu Üyesi. Ülker'e ait Baycan Pazarlama ile Dank Gıda'nın eski yöneticisi.
İsmet Or: Dank Gıda'nın eski Yönetim Kurulu Üyesi. Cafe Crown'un kurucusu ve Ülker'e ait Bizim Mutfak'ın Eminönü lokantasının işletmecisi.
Veysel Taşkın: Doğa Bitkisel Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı.
Ahmet Özaktaç: Yıldız Holding'in patronu Murat Ülker'in yakın dostu.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda