6.02.2018

Yüksekova'nın da Artık Domino’s'u Var



Pizza denildiğinde ilk akla gelen markalardan biri olan Domino's,ülke genelinde hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.Domino's'un son durağı ise henüz hiç bir ulusal fast food zincirinin olmadığı Hakkari ilimizin Yüksekova ilçesi oldu.Domino's Pizza'nın açılışına bölge iş adamları ve halk yoğun ilgi gösterdi.

DP Eurasia Grup CEO’su Aslan Saranga: “Domino’s Pizza olarak, hizmetlerimizi Türkiye’nin dört bir yanına ulaştırmayı önemsiyoruz. Yüksekova şubemizle de, kentte hızlı servis sektörü anlamındaki nadir yatırımlardan bir tanesine imza atmış olduk. Bölgedeki bu tarz yatırımlar, bir yandan daha çok kişinin farklı lezzet ve kültürlerle buluşmasını sağlarken, bir yandan da piyasada hareketlilik yaratarak kalkınmayı tetikleyici bir unsur oluşturuyor.” dedi.

Hedef Türkiye’de 900 şube

Domino’s Pizza, 2016 yılında Iğdır’da açtığı şubesi ile ‘Türkiye’nin en doğusundaki pizzacı’ unvanını almış ve kentteki ilk zincir pizza restoranı olmuştu. Türkiye’de potansiyel şube sayısını 900 restoran olarak belirlediklerini söyleyen Aslan Saranga, bu potansiyel doğrultusunda orta vadede yılda 30 restoran açmayı hedeflediklerini belirtti.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda