14.03.2018

Akasya 4 Yaşında



Anadolu Yakası’nın en iddialı projesi olarak misafirlerle buluşan Akasya, bu ay dördüncü yaşını kutluyor. Açıldığı ilk günden bu yana ziyaretçileri için keyifli alışveriş deneyimi ve zengin sosyal yaşam seçenekleriyle vazgeçilmez olan Akasya, bu ay misafirlerini birbirinden farklı sürprizlerle karşılıyor.

Türkiye’nin ve dünyanın en tanınmış ve en sevilen markalarını misafirleriyle buluşturan Akasya 4’üncü yaşını birbirinden farklı ve heyecanlı sürprizlerle kutluyor. Moda ve eğlence hayatına yepyeni bir soluk getiren Akasya, hayatına dokunduğu ve kendisini tam dört yıldır yalnız bırakmayan misafirleri için hazırladığı dopdolu sürpriz ve etkinliklerle ziyaretçilerini bekliyor.

Yıllardır birlikte olmanın mutluluğunu yaşayan Akasya Mart ayında her hafta sonu misafirlerini, Akasya Perilerinin sürprizleriyle karşılayacak.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde son zamanların en keyifli ikilisi ünlü oyuncu Enis Arıkan ve annesi Selma Arıkan, her ay devam ederek gelenekselleşen Akasya Sohbetleri’nde ise ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı ve uzman terapist Eralp Caner misafirlerle buluşacak.

Fotoğraf çektirme alanının da kurulacağı alışveriş merkezinde, dileyenler bu anıları ölümsüzleştirebilecek.

Akasya’ya ulaşım çok rahatİstanbul Anadolu Yakası’nın seçkin semtlerinden ve konumu itibarıyla İstanbul'un en merkezi noktalarından biri olan Acıbadem'in kalbinde yer alan Akasya, sahip olduğu yüksek standartları ulaşım kolaylığıyla birleştiriyor.
Ana yollara, metro hattına ve köprülere doğrudan erişimi olan Akasya'ya;15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden 4 km yaklaşık 5 dk
Kozyatağı'ndan 4 km yaklaşık 5 dk
Suadiye'den 10 Km yaklaşık 7 dk
Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden 15 km yaklaşık 10 dk'da ulaşmak mümkün.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda