9.03.2018

Altunbilekler Büyümeye Devam Ediyor



Ankara merkezli yerel perakendenin önemli aktörlerinden biri olan Altunbilekler,bir yandan mağazalarını yenilerken,bir yandan da zincire yeni halkalar ekliyor.

Perakende sektöründe, Ankara’nın en önemli markalarından olan Altunbilekler, “Daha İyisi İçin” anlayışıyla yeni mağaza yatırımlarına devam ediyor. İstanbul Yolu üzerindeki Jandarma Genel Komutanlığı Güvercinlik Lojmanları içerisinde açılacak mağaza, yaklaşık 750 aileye ve 4 bin 500 çalışana hizmet verecek.

Günlük taze Meyve Sebze, Kasap, Şarküteri reyonlarının yanında mağazadaki fırında, sıcak ekmek, poğaçalar ile birlikte, kuru pasta ve bol çeşitteki unlu mamuller üretilecek. Lider markalı temel ihtiyaç maddelerini uygun fiyata yerleşke sahipleri ile buluşturmaya hazırlanan Altunbilekler’de, yeni mağazada farklı bir alışveriş atmosferi sunacak olmanın heyecanı yaşanıyor.

Yarın (10 Şubat) açılacak 600 metrekare satış alanına sahip Güvercinlik Mağazası, 3 kasa ve 22 kişi ile hizmet verecek ve Ankara’nın her yerinde olduğu gibi, kalite ve uygun fiyatı müşterileriyle buluşturmaya devam edecek.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda