14.03.2018

Anka Gross Mağaza Sayısını 4'ledi



Nato Yolu, Eryaman ve Çayyolu Mağazalarının ardından, ''Çok Al Az Öde'' sloganıyla Anka Gross mağazasının dördüncüsü Boğaziçi'nde açılıyor.

Fahri Korutürk Mahallesi Neşet Ertaş Caddesi C Blok No:46/A Mamak adresinde bugün (14 Mart) açılacak mağaza, bin 133 metrekaresi gıda, 852 metrekaresi gıda dışı ürünlere ayrılacak şekilde depo alanlarıyla birlikte toplam 2 bin 900 metrekare alana konumlandırıldı.

Sabah 09.00 aksam 22.00 saatleri arasında misafirlerini ağırlayacak olan mağaza, 8 kasası ile hizmet verecek. Mağaza içinde 1 mal kabul alanı, 8 adet soğuk hava deposu, yük asansörü ve ayrıca müşteri asansörü bulunuyor. Mağaza 25 araçlık otopark alanı ile müşterilerin alışverişlerine kolaylık sağlayacak.

Boğaziçi Anka Gross’ta da müşterilerin talep ettikleri nitelik ve kalitede ürünlerin iyi hizmet ve uygun fiyatlarla müşterilerle buluşturulması hedefleniyor.

Anka Gross, Tema Vakfı ile çevreyi korumak için harekete geçti

Çevreye zararlı naylon poşetler yerine, doğada çözünebilen poşetlerin geliri ile TEMA Vakfı’nın Türkiye genelinde yürütmekte olduğu doğa koruma ve eğitim çalışmalarına destek olmayı hedefleyen Anka Gross, “Çevre için harekete geçin, naylon poşet kullanımınızı azaltın!” sloganıyla çevreyi korumak için farkındalığı artırmaya yönelik yeni bir projeye de imza attı. Anka Gross, biyobozunur özellikteki poşetlerin kullanılmasının teşvikiyle önemli bir adım atacak.

Ayrıca, 60 kişiye istihdam sağlanan bu mağazada; ürün satışlarında tazeliğe, hijyene, sürekli uygun fiyata, bol çeşit ve lider marka ürünlerde avantajlar sunulmasıyla birlikte ev, ofis, işletme, restoran ve otellerin profesyonel iş ve çözüm ortağı olunması amaçlanıyor.

Meyve sebze, şarküteri, et, unlu mamuller, atıştırmalık, şekerleme, kuru gıda, içecek, deterjan, kozmetik, zücaciye, oyuncak, evcil hayvan ürünleri, bebek ürünleri, hırdavat, oto aksesuar ve hediyelik ürünler bölümleriyle hizmet veren mağazada, özellikle meyve ve sebzede iyi tarım uygulamalı ürünler dikkat çekiyor.

Anka Gross Koordinatörü Mesut Salar, “Müşterilerimizin keyifle alışveriş yapacakları, Mamak Boğaziçi mağazamızın açılışına ailecek bekliyoruz” dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda