11.03.2018

Bakkalım AŞ Kimin?



Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odasının Bakkallara Destek Projesi Kapsamında Trabzon’da vatandaş tekrar bakkala alış verişe yönlendirme amacıyla çalışmaları başlatıldı.

Trabzon’da 2001 79 bakkalın ortaklığı ile kurulan Bakkalım A.Ş., bu yıl içinde 50 Bakkalı Bizim Bakkalaltında birleştirecek bakkallar zinciri oluşturmayı hedefliyor. Trabzon Bakkalım A.Ş genel müdürü Mehmet Tayfun ATAMAN, bakkalların marka gücünü arttırmak, onları stok maliyetlerden kurtarmak, ürün çeşitliğini arttırmak için bir çözüm ortağına ihtiyaçları olduğu düşüncesiyle yola çıktıklarını ifade ederek, “2001 Yılında Bakkallar ve Sebzeciler Odası’nın destek ve ortaklığıyla 79 bakkalın ortak olduğu 864 Bin TL sermayeli bakkalın A.Ş toptan satış mağazasını kurduk. Bu yıl yeni bir satış mağazası açtık Bakkalım A.Ş., Trabzon’un ve Bölgenin sigortası oldu” dedi.

Bizim Bakkal/Bakkalım AŞ Kimin?

Yukarıda yer verdiğimiz satırlardan da,anlaşılacağı gibi firmanın bir değil birden fazla sahibi var.Zira her şubenin patronu farklı bir kişi olmasına karşın,tabela değişmiyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda