22.03.2018

Güldüren Müşteri Diyalogları



Genelde müşteri şikayetleri sektörde çalışan yönetici ve personellerin korkulu rüyasıdır.Lakin bazı diyaloglar var ki,hem düşündürüyor hemde tebessüm ettiriyor.Tıpkı bu yazıya konu olan gibi.

Perakende sektörünün öncüsü ve yenilikçisi olan Migros'un resmi sosyal medya hesaplarından birinde,bir müşteri öyle bir istekte bulundu ki okuyan kişiler gülmekten kendini alamadı.Tabi müşterinin isteği kadar,Migros tarafından verilen cevapta tebessüm edilmesine neden oldu.

Sosyal Medya Ağı Twitter'de Evrim Maymunoğlu adlı kullanıcı "Sevgili Migros Türkiye,ben her gün dolmuştan Migros'un önünde iniyorum.Dolmuş ücretime sponsor olursanız her gün inerken; 'Türkiye'nin en iyi süpermarketi Migros'ta inecek var!' diye bağırırım.Eğer ilgilenmezseniz 50m ötede eşsiz kahve lezzeti sunan Nero'da ineceğim." şeklinde bir gönderi yazdı.


Migros ise bu serzenişe sessiz kalmadı ve cevap olarak "Bu güzel teklifin için teşekkürler,ama görmeden inanmayız!Bir video çekip atarsan sadece senin için bir aylık dolmuş masrafın kadar Money hediyesi bizden!Bekliyoruz ;)" diyerek,müşterinin beklentisini boşuna çıkartmadı ve aynı zamanda tebessümün edilmesini sağladı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda