27.03.2018

İflasın Eşiğinde Olan Bimeks İnternet Sitesini Kiraya Verdi




Bir dönem teknoloji perakendeciliğinin önemli isimlerinden biri olmasına karşın,son iki yıldır adım adım iflasa yaklaşan Bimeks,son olarak internet sitesini kiraya verdi.

Bimeks içinde bulunduğu mali krizi aşmak için imkanları dahilinde neredeyse,denemedik bir yol bırakmadı diyebiliriz.Lakin şirketin kendi içinde aldığı kararlar ve çırpınmalar fayda vermedi.Bimeks'in şu an itibari ile fiziki olarak hiç bir satış mağazası bulunmuyor.Mağazaları bir bir kapanan Bimeks son olarak aktif bir şekilde hizmet veren bimeks.com.tr adlı resmi internet sitesini kiraya verdi.

Bimeks'ten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamaya göre: www.bimeks.com.tr CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd. Şrk. tarafından kiralandı.

Üsküdar Belediyesi'nin basın danışmanlığı görevinden bir süre önce ayrılan Cüneyt Zülfikar Bitikçioğlu tarafından kurulan CB Dijital Yatırım ve Ticaret Ltd. Şrk.'nin merkezi ise İstanbul Üsküdar'da yer alıyor.

Hürriyet muhabirlerinin iletişime geçtiği Bitikçioğlu, emekli olduktan sonra ticaret ve yatırım yapmak amacıyla www.bimeks.com.tr'yi kiraladığını söyledi. Bitikçioğlu, "Kampanyalı ürünlerle satışlara başlayacağım. Fiyatlar almaya başladım" dedi.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda