12.03.2018

Kim Market 86. Mağazasını Açtı



İstanbul ilimizin önemli perakendecilerinden biri olan Kim Market,İstanbul Gürpınar'da ikinci mağazasını açtı.Bu açılış ile beraber Kim Market'in mağaza sayısı 86'ya ulaştı.

Mağaza açılışında konuşmasını yapan Genel Koorinatör Ahmet yıldız; Marmara da 76, İzmir de 10 mağaza olmak üzere toplam 86 mağaza olduk. Hedefimiz, 100 veya daha üzeri mağaza sayısı değil, bizim için önemli olan verimlilik, verimli olduğuna inandığımız her lokasyonda mağaza açmaya hazırız. Mağaza açmayı planlarken belirli araştırmalarımız oluyor ama en önemlisi o lokasyonda market konsepsti ihtiyacının olması, eğer bu eksiklik varsa, belirli analizleri de yaptıktan sonra açılışımızı gerçekleştiriyoruz,” dedi.

Müşteri portföyümüz her geçen gün artıyor

Yıldız, sözlerine şu şekilde devam ederek; “Raf fiyatlarımızın yanında çok ciddi kampanyalar yaparak müşteri portföyümüzü her geçen gün artırıyoruz, kampanya çalışmalarımız sonunda, müşteri sayımızın her geçen gün arttığını ve geri dönüşleri olumlu yönde aldığımızda, doğru analiz yaptığımızı görmüş oluyoruz. Bugün burada da iyi bir açılış gerçekleştirdik, bu mağazamızdan da iyi sonuçlar elde edeceğimizden eminiz,”diye konuştu.

Kim Market yüzde yüz yerli bir sermayedir

Yıldız, tüketicilere seslenerek, “Kim Market, bildiğiniz gibi yüzde yüz yerli bir sermaye kuruluşudur, gücümüzü yerli sermayeden alıyoruz. Müşterilerimizin de bu şekilde değerlendirme yapmalarını istiyoruz,” dedi.

Kim Market Yönetim Kurulu Üyesi, Cem Ersan; “2017 yılını 82 mağaza ile kapattık, 2018 de 86. mağazamızı açıyoruz, yatırımlarımıza büyüyerek devam ediyoruz, geçen yıla göre %30 luk bir büyümemiz oldu. Şuanda İstanbul, Edirne, Tekirdağ, Kocaeli ve İzmir bölgelerinde varız, hatta İzmir de çok yakında 10. mağazamızın açılışını gerçekleştireceğiz, bunun hazırlığı içindeyiz. İstanbulda da yeni projelerimiz var mağaza sayılarımızı arttırmaya devam edeceğiz,” dedi

Hedefimiz ilk 5’e girmek

Ersan, “Kim market, yerli bir sermaye olarak kendi çizgisinde ilerleyen bir aile şirketidir. Şuan Türkiye’de gıda sektöründe ilk 20 perakendeci içinde yer almakta, bundan sonraki hedefimiz ilk 10 daha sonrada ilk 5’e girmek olacak. Burada gerçek anlamda müşteriye iyi hizmet sunan, fiyat ve kalite dengesini iyi tutturan perakendeciler kazanıyor, bunun dışındakilerde maalesef sektörün dışında kalıp farklı sektöre yöneliyorlar, şunu söyleyebilirim ilerleyen yıllarda işimiz zor olsa da, Türkiye ekonomisine katkı sağlamak için yatırım yapmaya devam edeceğiz” diye belirtti.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda