10.03.2018

Market Çalışanları Patronlarının Heykelini Dikti



Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde hizmet veren Yasdıoğlu Market çalışanları,sektörde benzeri çok nadir görülebilecek bir uygulamaya imza atarak patronlarının heykelini dikti.

Yasdıoğlu Market,Osmaniye ilimizde hizmet veren yerel bir perakende markasıdır.Bölgede yaptığı indirimler ve hesaplı fiyatı ile adından söz ettiren firma,bölge halkı tarafından oldukça sevilen ve alışveriş için tercih ediliyor.

Şu an için Osmaniye'de iki şube ile hizmetine devam eden Yasdıoğlu'nda sektörde,eşine benzerine pek sıklıkla rastlayamayacağınız bir olay yaşandı.Market Çalışanları Patronlarının heykelini dikti.

Patronlarına Heykel Sürprizi

İşverenleri ile bir aile ortamında çalıştıklarından dolayı ve karşılıklı sevgi/saygıdan dolayı,tüm çalışanlarca patronlarının haberi olmadan bir heykel yaptırıldı.Yapılan heykel Yasdıoğlu Market'in sahibi Kasım Yasdıoğlu'nun birebir aynısıdı,çünkü işçiler her fırsatta kendilerine destek olan patronlarına bir sürpriz yapmak istemişti.

Şube ziyaretinde kendisine yapılan heykel sürprizini gören Kasım Yasdıoğlu: "Söyleyebilecek kelime bulamıyorum,çok mutlu oldum.Çalışanlarım ufak şeyler ile mutlu oldu ama ben ölene kadar bu günü unutmayacağım" şeklinde açıklama yaparak,oldukça mutlu olduğunu belirtti.

Baba Mirasından Çalışanlara Pay

Çalışanlarına her fırsatta maddi ve manevi destek olmayı ihmal etmeyen Kasım Yasdıoğlu,Babasından kalan mirası da yine çalışanları ile paylaştı.Baba mirasını çalışanları paylaşan Kasım Yasdıoğlu,çalışanları ile bir aile ortamında çalıştıklarından dolayı mutlu olduğunu,ve bu mutluluğunda paylaşarak büyüdüğünü söylüyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda