19.03.2018

Nişantaşı Sosyete Pazarları Kimin?



Ankara'da yaşayan bayanların sıklıkla uğradığı hem hesaplı,hemde kaliteli ürünleri temin ettikleri mekanlardan biride Nişantaşı Sosyete Pazarlarıdır.

Nişantaşı Sosyete Pazarları Ankara'nın,Çankaya Yıldız Çukurambar Etlik mahallerinde hizmet vermektedir.Çankaya Oran Şehrinde bulunan Pazar yakın zamanda bir tadilattan geçirilerek,ülkemizin ilk Avm formatında hizmet veren Sosyete Pazarı oldu.

Nişantaşı Sosyete Pazarları Kimin/Nişantaşı Sosyete Pazarlarının Sahibi Kim?

Nişantaşı Sosyete Pazarları,her ne kadar farklı esnaflar tarafından sahiplenilmiş olarak görülüyor olsa da,aslında markanın sahibi ve sürekli gelişmesini sağlayan bir Grup şirketi olan VİP COMPANY GROUP'dur.Zira firma aynı zamanda kuruyemiş ve kurukahve üretimi/paketlemesi yapan bir şirkettir.

1 yorum :

  1. Nişantaşıni seviyoruz.Ucuz yada pahalı olan ürünler var,istediğiniz her kalitede her türlü ürün var.Yiyecek anlamında da güzel çeşitler bulabilirsiniz.Alt kattaki kafeteryada oturmakta güzel,buraya kadar iyi herşey ancak bu pazarın ve kafeteryanı n müdavimi olan ,her daim orada oturan ,kendini oranın sahibi zanneden,gelen her insanla önce yakınlık kuran sonra mutlaka kavga eden,insanların oradan uzaklaşmasına neden olan belli bir grup var.Bu kişiler yüzünden "cadı kazani" adıyla ünlenmeye başladı malesef güzelim nişantaşı pazarı. En az 20 kişi bu kisilerin hakaretleri ve çirkin yakıştırmaları yüzünden pazara uğramaz oldular.Lutfen bu güzel mekânın kalitesini koruyun.Gercekten güzel ve değerli bir mekân. Saygılar.

    YanıtlaSil

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda