21.03.2018

Ödül Şampiyonu MaviBahçe



İzmir'in yeni yaşam merkezlerinden MaviBahçe, AVM kategorisinde en prestijli ödüllerinden sayılan Campaing Türkiye Agency and Brand of the Year Ödülüne layık görüldü. Ece Türkiye tarafından yönetilen AVM, Türkiye genelindeki AVM'ler içerisinde AVM ve İşletmeleri kategorisinde ödülün sahibi oldu. 


Kentin kültür, sanat, alışveriş, moda hayatına renk ve canlılık katan etkinliklere imza atan MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi, AVM kategorisindeki en prestijli ödüllerden birini daha İzmir'e kazandırdı. Campaing Türkiye Agency and Brand of the Year Ödülleri kapsamında yarışan Ece Türkiye tarafından yönetilen MaviBahçe, Türkiye genelindeki AVM'ler içerisinde AVM ve İşletmeleri kategorisinde ödülün sahibi oldu.

Eğlence ve etkinlik Oscar'ı olarak kabul edilen "Shining Star Awards" 2018 Eğlence, Etkinlik ve Rekreasyon Ödüllerinde, MaviBahçe, 116 adayı geride bırakarak "En Başarılı AVM Etkinliği" ödülüne layık görülmüştü. Farklı ve ses getiren etkinlikler ile adından sıkça söz ettiren MaviBahçe Alışveriş ve Yaşam Merkezi, İzmir Salsa Kupası etkinliği ile "En Başarılı AVM Etkinliği" ödülüne layık görüldü. MaviBahçe geçtiğimiz yıl da, Gökyüzünde Ziyafet ile perakendenin Oscar'ı kabul edilen Solal Pazarlama Ödülünün yanı sıra üç ayrı uluslararası platformdan 18 tane daha ödül almaya hak kazanmıştı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda