5.03.2018

Şekercioğlu Market Kimin?



Halkına en iyi hizmeti vermek için durmaksızın çalışan marketimiz için müşterilerinin memnuniyeti daima mutluluk kaynağımız olmuştur.

Üstün iş kalitesi ve moral düzeyi yüksek, iş yerine bağlı ve iş birliğini sağlama amacına dönük, etkin insanlarla çalışmak ve bunu başararak piyasa şartları içerisinde rekabet gücümüzü artırmaktır.

Şekerciler bir aile şirketi olup Baba Osman Perçin tarafından 1957’de sucuk ve şekerleme imalatı için faaliyet göstermek amacıyla Kozan Saimbeyli Caddesi’nde küçük bir iş yeri ile faaliyete başladı.1960 yılı ortalarında Kozan Andıl Caddesi’ne taşınarak aynı alanda faaliyetine burada devam etmeye başladı.1970’li yılarda ise sucuk ve şekerleme imalatına ek olarak gıda toptancılığı alanında da faaliyetlerine başladı. 1980 yıllarında Osman Perçin Ve Oğulları ünvanı ile sucuk ve şekerleme imalatını tamamen bırakarak Şekerciler Bakkaliye adı altında tamamen gıda sektörüne girmiştir.

2002 yılına kadar bu sektörde bir çok ünlü firmanın distribütörlüğünü yapan Şekerciler yılın 2. ayında gıda toptancılığını bırakarak Kozan Saimbeyli Caddesi’nde bir market kurarak gıdada perakende sektörüne geçiş yapmıştır. Aynı yılın 7. ayında Kozan Andıl Caddesi’nde ki ilk Şube Perakende gıda alanında Faaliyete geçirilmiş ve 2003 yılının 10. ayında yine Kozan Saimbeyli Caddesinde Şekerciler Market’in yeni binası tamamlanarak merkez bina buraya taşınmıştır. Şekerciler atılımlarını sürdürmüş ve 2004 yılının 2. ayında Osmaniye iline bağlı Kadirli ilçesinde 2. şubesini açmıştır.

Şekerciler gıda sektöründe 50 yıla yakın bir tecrübenin verdiği güven ile gıda sektöründe lider konumundadır. Bundan sonraki hedefleri ise değişen ve gelişen Türkiye bağlı olarak her gün değişen ve gelişen sistem içerisinde yeniliklerin öncüsü olmak müşteri hizmet ve arzuları doğrultusunda kendine yön vermektir.

Müşteriye hizmeti ön planda tutmak tamamen müşteri odaklı ve geleneklerinden taviz vermeden ama yenilikçi hizmetler ile geleceğe hedef çizmek istiyoruz. Bunun için gereken kuvveti önce Rabbimizden sonra da sizden alıyoruz.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda