26.03.2018

Yetişkinler KidZania’da Çocuklar Gibi Eğlendi



Gelenekselleşen ‘Büyüklere KidZania’ etkinliğinde yüzlerce yetişkin bir geceliğine çocukluklarına geri döndü. Gece boyunca merak veya hayal ettikleri tüm meslekleri deneyimleyebilen yetişkinler, çocukların renkli dünyasını keşfedip doyasıya eğlendi.

Çocuklara gerçek hayatın yansımasını sunarak hayallerindeki yüzlerce mesleği deneyimleme imkânı veren KidZania, gelenekselleşen etkinliği ‘Büyüklere KidZania’ ile kapılarını tekrar yetişkinler için açtı. Rengarenk karelere sahne olan gecede, yetişkinler meslek deneyimleme aktiviteleriyle çocukların büyülü dünyasını yeniden keşfetme şansı buldu.

Yetişkinlerin bir geceliğine çocuk olduğu gecede, özel ikramlar, sokak şenlikleri, müzik ve eğlence ile keyifli anlar yaşayan büyükler, bir gece de olsa çocukluklarına dönmenin tadını çıkardı.

Yetişkinlerin, çocuk boyutunda tasarlanmış aktivite alanlarında, doktor, itfaiyeci, polis, aşçı, pilot, mühendis, gizli ajan gibi rolleri üstlenip eğlenmeleri renkli karelere sahne oldu. 60’a yakın aktivite, özel atölyeler, workshoplar, eğlenceli etkinlikler ve sınırsız ikramlarla büyükler, çocukların eğlenceli dünyasını deneyimleme şansı yakaladı.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda