10.04.2018

Bim Orjinal iPhone Aksesuarları Satışına Devam Ediyor



Daha önce farklı teknolojik ürünlerin satışını yapan Bim,belli ki satış rakamlarından memnun kalmış.Her hafta değişen Aktüel ürünler listesinde karşımıza gıda dışı ürünler çıkmaya devam ediyor.13 Nisan tarihinden itibaren geçerli lisede Lisanslı iPhone Aksesuarları yer alıyor.Üstelik fiyatları da çok ucuz.
Ülkemizin lider discount devi ve perakende sektörünün önemli aktörlerinden Bim,son günlerde teknoloji devi şirketlerinin ürünlerini satmasıyla adından sıkça söz ettiriyor.Fiyatları son derece uygun tutan Bim,bu kez de iPhone orijinal ürünlerini satmaya hazırlanıyor.

Yüzde 50 İndirimle Satılacak

BİM, bu ürünler arasında EarPods kulaklık,1 metre ve 2 metre uzunluğunda Lightning kablo ve iPhone şarj adaptörünü satışa sunacak.Normalde resmi fiyatları oldukça yüksek bu ürünler neredeyse yüzde 50 indirimli olarak satışa sunulacak.

13 Nisan Aktüel Ürünlerde Lisanlı iPhone Aksesuarları

13 Nisan Cuma günü itibari ile EarPods kulaklık,1 metre ve 2 metre uzunluğunda Lightning kablo ve iPhone şarj adaptörü olmak üzere toplamda 4 iPhone aksesuarı satışa sunulacak. BİM tarafından yayımlanan afişe göre EarPods kulaklık 49 TL,1 metre uzunluğundaki Lightning kablo 39 TL,2 metre uzunluğundaki Lightning kablo 49 TL ve iPhone şarj adaptörü 39 TL'ye raflarda yerini alacak ve stoklar sınırlı sayıda olacak.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda