18.04.2018

CHEP,Avrupa’nın En İyi İşvereni Sertifikasını Aldı



Top Employers Institute tarafından ilk olarak İspanya ve İngiltere’deki çalışmaları doğrultusunda sertifika alan CHEP; Belçika, Fransa, Almanya, İrlanda, Polonya’nın da ilgili değerlendirme süreçlerinden geçmesinin ardından “2018 Yılı Avrupa’nın En İyi İşvereni” sertifikasını almaya hak kazandı.

Tedarik zinciri çözümleri ile hızlı tüketim ürünleri, gıda, içecek ve perakende sektörlerinin iş süreçlerini baştan sona optimize eden CHEP, Top Employers Institute tarafından “2018 Yılı Avrupa’nın En İyi İşvereni” sertifikasına layık görüldü. Dünya çapında bir kuruluş olan ve şirketlerin çalışanlarına en iyi şartları sunduğunu belgelendiren “Top Employers Institute (TEI)”, şirketlerin Avrupa bazında bu sertifikayı alabilmesi için en az beş ülkedeki faaliyetlerini inceliyor.

İlk olarak İspanya ve İngiltere gibi ülkelerdeki çalışmaları doğrultusunda sertifika alan CHEP; Belçika, Fransa, Almanya, İrlanda, Polonya’nın da ilgili değerlendirme süreçlerden geçmesinin ardından “2018 Yılı Avrupa’nın En İyi İşvereni” sertifikasını almaya hak kazandı. CHEP; sadece ürün ve güvenlik standartlarıyla değil özellikle çalışanları için dünya çapında sunduğu heyecan verici kariyer olanakları, onlar için yarattığı gelişim fırsatları ve olağanüstü koşullarla en iyi yeteneği yakalamaya gösterdiği çaba ile yüksek kaliteye odaklanıyor.

“Top Employers Institute”, çalışan koşullarında mükemmellik standartlarına ulaşan kuruluşlara verdiği sertifika için “Yetenek Stratejisi, İş Yeri Planlaması, İşe Yerleştirme, Öğrenme ve Geliştirme, Performans Yönetimi, Liderlik Gelişimi, Kariyer ve Yedekleme Yönetimi, Fayda ve Yan Haklar, Şirket Kültürü” olmak üzere 9 ana başlıkta değerlendirme yapıyor.

Çevre odaklı çalışmalarıyla da ön plana çıkıyor

CHEP; 2017 yılında da çevre, işgücü uygulamaları, adil ticari uygulamalar ve tedarik zinciri alanlarında, çevreye duyarlı iş geliştirme ve kazanımlar için verilen “EcoVadis Altın Takdir Derecesi” ödülünü kazandı. Aynı zamanda CHEP, kurumsal sürdürülebilirlik alanında ‘Altın Standard’ı temsil eden 2017 Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksi endüstri kategorisinde Küresel Ticari Hizmetler ve Ürünler alanında en iyi performans gösteren firma olarak seçildi.

CHEP Türkiye & Kuzey Afrika Bölge Direktörü Şafak Aktekin; “CHEP olarak, toplumsal faydayı gözeten, insana önem veren ve yaşadığı topluma duyarlı sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden bir şirketiz. Bu alandaki çabalarımızın görülmesi ve tanınmasından dolayı çok mutluyuz. Bu ödüller CHEP’in iş modelinin sürdürülebilirlik yaklaşımına karşılık verilmiş ödüller. Bu alandaki proje ve çalışmalarımıza 2018 yılında da büyük bir heyecanla daha iyisini yapmak için devam edeceğiz” dedi.

CHEP hakkında
Uluslararası tedarik zinciri devi Brambles Grubu’nun bir parçası olarak Avustralya’da kurulan CHEP; hızlı tüketim ürünleri, gıda, içecek ve perakende sektörleri için iş süreçlerini baştan sona optimize eden tedarik zinciri çözümleri sunmaktadır. CHEP’in sürdürülebilir iş modeli, paylaşıma ve yeniden kullanıma dayalıdır. CHEP’ten kiralanan paletler kullanım sonrası toplanıp düzenli olarak bakım ve onarımdan geçirilerek tekrar hizmete sunulmaktadır. Bu sayede palet yönetimindeki maliyetler düşürülerek tedarik zinciri verimliliği artırılmaktadır. Dünya çapında 60 ülkede 590 milyondan fazla ekipman, 850 servis merkezi ağı ile faaliyet gösteren ve 14 bin çalışanı bulunan CHEP, 2009 yılından beri Türkiye’de faaliyet göstermektedir. Global pazarlardaki tecrübesini Türkiye’deki iş ortaklarının tedarik zinciri yönetimi ihtiyaçlarını karşılamak için kullanan CHEP; daha iyi iş modelleri, daha iyi gezegen, daha iyi toplumlar anlayışıyla her gün sürdürülebilir bir değer yaratmak için çalışmaktadır.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda