13.04.2018

Çocuklar 23 Nisanı Mavibahçe'de Kutluyacak



MOPAK’ın muzip kırtasiye ürünleri markası Masaüstü, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında 21 Nisan Cumartesi günü ebeveynlerin çocuklarıyla geçirebileceği harika bir etkinlik hazırlıyor.

Eğlenceli ürünleriyle dikkat çeken Masaüstü, 23 Nisan öncesinde İzmirli çocuklar ile buluşuyor. Minikler, Masaüstü muzip kırtasiye ürünleriyle hayallerini yazıyor, çiziyor ve renklendiriyor! 21 Nisan Cumartesi günü Mavibahçe AVM’de gerçekleşecek etkinlik kapsamında çocuklar, 23 Nisan resimlerini yapıp hep beraber Masaüstü ürünleriyle keyifli vakit geçirecek.

MOPAK’ın Masaüstü markası ev sahipliğinde gerçekleşecek etkinlikte, çocuklar hem farklı ürünleri keşfedecek, hem de resim yaparak çok eğlenecek.

Masaüstü’nün birbirinden güzel ürünleriyle renklenecek etkinlikte çocuklar, sınırsız hayal güçlerini kağıda dökecek.

Mopak hakkında:
Mopak Kağıt – Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş, 1926 yılından bu yana matbaa ve kağıt sektöründeki faaliyetlerini sürdürmektedir. 90 yıldır yenilikçi vizyonu ile kağıt endüstrisi sektörüne ilkleri kazandırmayı amaç edinen Mopak, ileri teknolojisi ve global vizyonu ile Ortadoğu ve Balkanlar'ın kağıt ve karton üreticisi olmayı başarmıştır. Türk Kağıt ve Karton Sektörü’nün önde gelen firmalarından Mopak, 36 ülkeye yaptığı ihracat ve toplam 3 dev entegre tesisi ve şirketiyle üretimine devam etmektedir. Ürünleri arasında fotokopi kağıdı, ofis kağıdı, karton ve defter bulunan Mopak, kağıtta 18 gramdan 500 grama uzanan ürün çeşitliliği, mukavva, karton, selüloz, sigara ve filtre uç kağıdı alanlarında dev üretim hacmine sahiptir.

Mopak, atık kağıt geri kazanımı gerçekleştiren 3.000 ton kapasiteli Toplama Ayırma tesisinde kağıtların toplanması, ayıklanması ve geri dönüşümünü sağlamanın yanı sıra her 3 fabrikasında da bulunan atık su geri kazanım, atık su arıtma tesisleri ve enerji santralleriyle sürdürülebilir çevresel çalışma anlayışında sektöre liderlik etmekle birlikte su tüketimini de en aza indirmeyi başarmış öncü firmadır. 2016 itibariyle faaliyete geçirdiği Çıraklık Okulu ile sektörün ihtiyacı olan “ara teknik elemanları” yetiştiren Mopak, şu an mevcutta 40 çırak öğrencisine eğitim vermektedir. 1997 yılında hayata geçirdiği Mopak Kağıt Endüstri Meslek Lisesi’nde de 648 öğrenci eğitimine devam ederken, kağıt ve kağıt işleme sektöründe uzman ve iyi eğitimli iş gücü yetiştirilmesine öncülük edilmektedir.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda