5.04.2018

Daha Mavi Bir Dünya,Daha Yeşil Bir Gelecek




Her zaman daha iyi bir dünya için çalışan çocuklar ülkesi KidZania, Nisan ayında ayrıca minik misafirlerini daha mavi bir dünya ve yeşil bir gelecek için düzenleyeceği Greener World etkinlikleriyle de buluşturacak. 7 Nisan – 5 Haziran tarihleri arasında, çocuklar iki ay boyunca birbirinden farklı atölye ve aktivitelerle çevre bilincine dair birçok şeyi öğrenebilecek.

Gerçek hayatın yansımasını sunan KidZania’nın, Greener World etkinliği ile çocuklara yenilenebilir enerji türlerini öğretmek, geri dönüşümün önemi vurgulamak, sürdürülebilir enerjiyi anlatmak ve farkındalık yaramak amacıyla düzenlediği etkinliklerde, küçük çevreciler merak ettikleri sorulara cevap bulabilecek.

Greener World etkinliği boyunca yeşillere bürünecek park içinde birbirinden farklı atölye ve aktivite alanları da kurulacak. Çocuklar, KidZania’nın çevreci karakterlerinden Vita öncülüğünde daha yeşil bir dünya için neler yapılabileceğini öğrenecek.

KidZania Hakkında:
2014 yılında açılan KidZania, toplam 8 bin metrekarelik bir alanda faaliyet gösteriyor. Çocuklara uygun boyutlarda tasarlanmış, gerçek bir şehir düzenlemesine sahip olan KidZania Çocuklar Ülkesinde, hastane, itfaiye, tiyatro, arkeoloji müzesi, üretim fabrikaları, havacılık akademisi, diş sağlığı merkezi, banka, stadyum gibi çok sayıda aktivite bulunuyor. KidZania’da çocuklar gerçek dünyanın bir simülasyonu ile geleceğe hazırlanırken; bol bol eğlenme ve öğrenme olanağı buluyor. 4-14 yaş aralığındaki çocukları ağırlayan KidZania’da, 7 yaşın üstündeki çocuklar anne ve babaları olmadan diledikleri gibi vakit geçirebiliyor. İsteyen ebeveynler ise KidZitter hizmeti ile çocuklarını KidZania’ya emanet edebiliyor. Aktivitelerin yanı sıra, özel alanlarda kutlamaların da yapıldığı KidZaina’da, çocuklara özel doğum günü partileri de düzenleniyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda