27.04.2018

Esas 39 Burda Avm Açıldı



Trakya bölgesinin en yeni Avm'si olan Esas 39 Burda Avm 26 Nisan günü,ilk defa ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.

Lüleburgaz’da yer alan Esas 39 Burda AVM, farklı tarih ve kültürlerden ilham alarak oluşturulan 4 farklı konsepti, yaz/kış tercih edilecek olan açık/kapalı ferah çarşı sokakları ve şehir dokusuna uyumlu mimarisiyle Trakya Bölgesi’nin yeni çekim merkezi olacak. Açılış töreninde konuşan Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı açılış konuşmasında şunları söyledi: “Esas Gayrimenkul olarak Anadolu’da AVM’si olmayan tüm illeri yeni ‘Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne kavuşturmayı ve sadece alışveriş yapılan klasik alanlar yerine sosyal yaşam alanları yaratmayı hedefliyoruz. Bu yaşam alanını sunmanın yanı sıra Lüleburgaz’da bin 200 kişiye istihdam sağlamaya aracılık etmenin de mutluluğunu yaşıyoruz. Esas Gayrimenkul olarak yeni yatırım fırsatlarını takip etmeye devam edecek ve hedeflerimiz doğrultusundaki çalışmalarımızla hız kesmeden ilerleyeceğiz.”

Global markaları ve bowling salonunu ilk kez Lüleburgaz’a getirecek olan Esas 39 Burda AVM, ilkleri sunarken, 600 araç kapasiteli otoparkı, 28 bin metrekare kiralanabilir alanı, bin 600 metrekare eğlence alanı, bin 200 metrekare hipermarket alanı, 1000 metrekare yemek alanı, 100 mağaza ve 6 salonlu sineması ile hizmete hazır mağazalarıyla ziyaretçilerine yepyeni bir alışveriş ve eğlence deneyimi sunacak. Esas Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Esas 39 Burda AVM, modaya yön veren markaları, her damak zevkine hitap eden geniş lezzet seçenekleri, keyifli sohbetlere ev sahipliği yapacak kafeleri, eğlenceli etkinlikleriyle Lüleburgazlılar ile buluştu.

LC Waikiki, Koton, Defacto, Gencallar, Migros, FLO, Tekzen, Mavi, E-Bebek, Teknosa, Cinemasol, Playland, Starbucks gibi Anchor mağazalar yer alıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda