19.04.2018

Etkileyici “Starium” Ekran Deneyimi Başlıyor



Sinema teknolojilerindeki gelişmeleri her zaman yakından takip eden ve bu yenilikleri Türk izleyicisi ile herkesten önce buluşturan Cinemaximum, premium büyük ekran markası ‘Starium’ teknolojisini ilk kez Maltepe Piazza AVM’de sinemaseverlerin hizmetine sunuyor.

Dünya standartlarındaki teknolojiyi, üstün hizmet kalitesiyle birleştirerek sinema keyfini başka bir boyuta taşıyan Cinemaximum, premium büyük ekran markası Starium’u Türk sinemaseverlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Sahip olduğu özelliklerle eşsiz bir film deneyimi vaat eden Starium’un yanı sıra dünya standartlarındaki teknolojiyle film keyfini artıran 4DX ve Gold Class salonları 20 Nisan Cuma günü Maltepe Piazza AVM Cinemaximum salonlarında sinema izleyicisinin beğenisine sunulacak.

‘Starium’ Türkiye’de ilk kez

CGV Mars Entertainment Group’un film tutkunlarına sunduğu son yeniliklerden biri olan Starium, her koltukta konfor ve eğlenceyi birleştirirken Türkiye’nin ilk “6P RGB Laser projektörü” ile izleyenlere daha gerçekçi ve daha canlı görüntü sunuyor. Lazer sinema projektör teknolojisiyle ekrana üstün görüntü kalitesi getirerek yalnızca tiyatrolarda bulunan çarpıcı bir deneyim yaşatan Starium ile izleyiciler artık sadece film izlemekle kalmayıp özel deneyimin de parçası olacak.

Hem 2D hem de 3D filmleri sanki filmin içindeymişçesine özel bir gerçeklikle sunan Starium salonlarının ses-görüntü ve özel koltuk ayrıcalığı, izleyicileri filmin içine çekiyor. Starium, yüksek parlaklık seviyesi, artan kontrast oranı ve canlı renkleriyle bugüne kadar izlenilen tüm formatlara meydan okuyan, eşi benzeri görülmemiş bir sinema keyfi yaşatıyor.

4DX tüm duyularınıza sesleniyor

4DX teknolojisi; çığır açan film teknolojisi ile İngiltere’den İsviçre’ye, Macaristan’dan, Polonya’ya, Romanya’dan ve Çek Cumhuriyeti’ne kadar Avrupa’daki yüksek başarı performansı ile kendini kanıtlamış bir teknoloji olarak ön plana çıkıyor ve Türkiye’de seçili Cinemaximum salonlarından sonra Maltepe Piazza AVM Cinemaximum salonlarında da sinemaseverlerin hizmetine sunuluyor.

Maltepe Piazza AVM Cinemaximum salonlarındaki 4DX teknolojisi diğerlerinden farklı olarak 9 farklı unsuruyla (sis, baloncuk, ışık efekti, su, hareketli koltuklar, rüzgar, koku, titreşim, kar) hareket, titreşim, su, ışık efektleri, koku ve diğer özellikleri kullanarak sinema izleyicisini gerçek anlamda filme dahil eden bir deneyim sunuyor.

Gold Class ile ev rahatlığında sinema keyfi

Geniş ve yatabilen özel koltukları, kendine ait ayrı fuaye alanı, ikramları ve salon içerisindeki telefon şarj üniteleri ile ev rahatlığında sinema keyfi sunan Gold Class salonu, sinemaseverlere hizmet vermeye hazırlanıyor.

20 Nisan Cuma günü özel salonlarıyla film severlere hizmet vermeye başlayacak olan Maltepe Piazza AVM Cinemaximum salonlarında siz de muhteşem bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda