20.04.2018

İstikbal Mobilya Çalışma Şartları/Maaşları



Mobilya perakendeciliğinde ülkemizde ve yurt dışında oldukça başarılı bir şekilde temsil eden bir markadır İstikbal Mobilya.Firmanın Kayseri ve Sakarya illerimizde bin 500'ün üzerinde personel istihdam edilmektedir.Bu sayı sadece üretim aşaması için geçerlidir,sahaya yani satış alanına baktığımız zaman bu sayı ikiye katlanabiliyor.

İstikbal Mobilya Çalışma Şartları

Firmada çalışma saatleri yasaların belirtildiği şekildedir.Günlük çalışma saati molalar dahil 8,5 saattir.Haftada 1 gün haftalık izin ve yılınızı doldurmanız durumunda 14+2 gün olmak şartı ile yıllık izin hakkınız vardır.

Personel her hafta değişen vardiyalar ile istihdam edilir.Vardiya düzeni şube yöneticileri tarafından kontrol edilir.Fabrika çalışanlarının izinleri Pazar günü verilirken,satış mağazasında izin günleri değişebilmektedir.

İstikbal Mobilya Çalışma Maaşları

Maaş konusuna gelecek olursak yeni başlayan bir satış danışmanı asgari ücretten %25 daha fazla maaş almaktadır.Tabi bu oran personelin,çalışma yılına göre değişebiliyor.Maaşa ek olarak her ay şube ve kişiye özel primler verilmektedir.Bu primler zaman zaman personelin maaşını dahi geçebiliyor.

İstikbal Mobilya,aynı zaman da personel yemeğini de karşılamaktadır.Buna ek olarak şehir dışında kalan,ulaşımın zor olduğu bölgeler için personel servisi uygulaması vardır.

Kısaca özetlemek gerekirse: Maaş + Prim + Yemek + Uzak mağazalara servis gibi bir tablo çıkmaktadır karşımıza.

İstikbal Mobilya Fabrika Çalışma Şartları/Maaşları

Fabrika çalışma şartları yukaıda bahsettiğimiz gibidir.Fakat maaşlar mesleki yetenek ve iş kollarından dolayı değişmektedir.Bu konuda net rakamları veya yakın rakamlarda tahmin yapmak çok zor.

2 yorum :

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda