12.04.2018

Kim Market'ten Yeni İndirim Kampanyası



Kim market 13 nisan' da yine iddialı bir kampanyaya imza atıyor. Kampanyanın sloganından da anlaşılacağı üzere; yine, Kim Market'in klasikleşen en iyiyi en hesaplı fiyata tüketicilerle buluşturma temalı bir kampanya hazırladığını kolayca anlayabiliyoruz: BİR GÜN DEĞİL; HER GÜN İNDİRİM.

Kim Market Genel Koordinatörü Ahmet Bey'den hem kampanya ile ilgili bilgi aldık; hem de genel değerlendirme yapma şansına sahip olduk. Genel Koordinatör Ahmet Yıldız : 2017 yılı sonlarına doğru başlayan ve hali hazırda devam eden "değişim rüzgarını" tüm sektörde olduğu gibi sizlerinde hissettiğini düşünüyorum.

Kim markası artık büyüyor ve büyük oynuyor. Fakat bu büyüme "organik" bir büyüme. Kararlı ve emin adımlarla, bir sonraki adımı hesaplayarak hareket ediyoruz. Geçen yıldan başlayan ve şu an itibari ile % 60’lara yaklaşan büyümenin sırrı da bu aslında. Sadece sunmuyoruz; sunarken müşterilerimizin de fikirlerini alıyoruz. Onlardan aldığımız her soru, görüş ve şikayet bizler için "atılacak bir adımın hazırlayıcısı" aslında. Onlar ne görmek istiyorsa biz onu hazırlamaya çalışıyoruz. Onlar bizden, içimizden biri. biz de "içimizden gelen sesi" dinleyerek hareket ediyoruz.

Konuşmamızın başında da belirttiğim üzere, biz marka olarak müşterilerimize sadece indirim sunmuyoruz. Onlar için sürdürülebilir bir model üzerinde hareket etmeye gayret ediyoruz. "Yılın bir kaç günü çok iyi fiyatlarımız var" yanılgısından uzak; gücümüzü, konsantrasyonumuzu ve heyecanımızı yılın 365 gününe yaymaya özen gösteriyoruz. Biz,KİM olarak "BİRGÜN DEĞİL HERGN İNDİRİM" sunmaya gayret ediyoruz" diyerek sözlerini tamamladı.

Kim markası şu an 86 şubesi ile çeşitli illerde hizmet vermeye devam ediyor. 1700 kişilik dev kadrosu ile sektöre ve istihdama yardımcı bir marka. 2018 yılında birçoğu onaylanmış yeni projeleri ile 100 mağazayı geçmeyi hedefliyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda