10.04.2018

Nesquik Şimdi Daha Besleyici



Sütü çocuklara sevdiren Nesquik, şimdi yenilenen Opti-Start’lı formülüyle, D vitamini, demir ve çinko gibi vitamin ve minerallerle çocukların gelişimleri için ihtiyaç duydukları önemli besin ögelerini de içeriyor. 

Çocuklukta kazanılması gereken en önemli alışkanlıklardan biri süt içmektir. Nesquik, çocuklara sütü sevdirmekle kalmayıp yeni Opti-Start içeriğiyle sütün faydalarını da destekliyor. Opti-Start’ın zengin içeriğinde D vitamini, demir ve çinko gibi vitamin ve mineraller bulunuyor. Nesquik, vitamin ve minerallerden zengin içeriğiyle çocukların gelişimine yardımcı oluyor.

Opti-Start’lı Nesquik ile çocuklar sütü severek içerken, ebeveynler de besleyici bir seçenek sunmanın rahatlığını yaşıyor. 1 kutu Nesquik Opti-Start’lı kakaolu süt, çocukların D vitamini gereksiniminin %30’unu, demir ve çinko gereksinimlerinin ise %15’ini karşılıyor.

Sütten gelen protein ve kalsiyumun yanı sıra, vitamin ve mineraller gibi faydalı besin öğelerini de içeren Nesquik Opti-Start, çocuklar için sütü vazgeçilmez kılıyor.

Yorum Gönder

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda