5.04.2018

Tavuk Kanat Fiyatları 2018



Yaz geliyor mangal sezonu yavaş yavaş açılmaya başladı.Yazın vazgeçilmezi mangal keyfinin,olmaz olmazı tavuk kanadının fiyatı yazın gelmesine paralel,değerinin fazlası fiyatlardan satılmaya/alıcı bulmaya başlıyor.

Mangalcıların vazgeçilmez mangal ürünlerinden biriside hiç şüphesiz Tavuk Kanat olsa gerek.Bu ürünü büyük küçük her markette bulmak ve satın almak mümkün.Ancak özellikle hafta sonları aşırı talepten dolayı,neredeyse her market/kasap da Kanat ürünün bulunmasında ciddi sıkıntılar yaşanıyor.Bunun en büyük sebebi ise ürüne olan aşırı talep.

Tavuk Kanat'a bu kadar aşırı talep olması sadece,bulunurluk konusunda sorunlar oluşturmuyor tabi.Ürünün fiyatı kış aylarında satıldığı fiyatı neredeyse üçe katlıyor.Evet yanlış duymadınız.2018 yılının kış aylarında yaklaşık 11 TL'ye marketlerde satılan Kanat,aynı yılın yaz aylarında 30 TL'ye yakın fiyatlardan satılmaya başladı.

Çok uzatmadan perakende sektöründe lider Beyaz Et firmalarının,market raflarında yer alan Tavuk Kanat ürününün satış fiyatlarına geçelim.

2018 Yılı Tavuk Kanat Satış Fiyatları

Banvit Kanat
Şu an için 15-18 TL fiyat aralığında satılan Tavuk Kanat yazın en sıcak aylarında 25-29 TL fiyat ile satılmaktadır.

BeyPiliç Kanat
Lider Tavuk markasının Tavuk Kanat ürünü şu anda 16-18 TL arasında satılırken yazın en sıcak aylarında,bu rakam 22-28 TL fiyatlarına kadar çıkabiliyor.

ErPiliç Kanat
Son yılların en göde firması olan Erpiliç'in kuru yolum Kanat ürünü şu an da marketler de 15-17 TL aralığında satılırken,yazın en çok mangal yapılan aylarında bu rakam 24-28 TL fiyat aralığına kadar çıkabiliyor.

CP Piliç Kanat
Kendi satış mağazaları olan firmanın marketlere göre fiyatı biraz daha uygundur.Marketlerde fiyat 18-26 TL aralığından satılırken,kendi satış şubelerinde bu fiyat 17-24 TL fiyat aralığında olabiliyor.

ŞenPiliç Kanat
Lezzetli ürünleri ile bilinen ŞenPiliç'n Kanat ürünü yazın en sıcak aylarında 18-27 TL fiyat aralığında satılıyor.

Not: Yukarıda verdiğimiz fiyatlar,farklı marketler ve ülkemizin farklı illerine göre değişebilir.

2 yorum :

Her Hakkı Saklıdır © 2014-2021 - Şartlar - İletişim - Hakkımızda